|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2008
18.7.2009 21:11:55   
bebbe RR
Mynxlee, mila, nije to nikome smiješno. Normalno da vam je teško da se rastajete. Nego, ovako gledajte na stvar - nakon tog boravka u bolnici TM će, aBd, biti dobro i zdrav će se vratiti tebi i vašoj sreći Ivanu. Ne plačite da ne prizivate slabu sreću.
A kad sam već kod slabe sreće... evo, od drugog jula znam nešto što me strašno muči i zbog čega svaki dan plačem i nerviram i muža i mamu, jer ih je strah da ću ostati bez mlijeka - muž jedne od mojih najboljih prijateljica, kojoj sam čak i vjenčana kuma, u Sarajevu je teško bolestan. Pomoći mu nema, a doktori mu prognoziraju još 4 mjeseca života. Nije mu još ni 38 godina. Imaju dva sina, jednog od devet i drugog od šest godina, nemaju riješeno stambeno pitanje i ona nema stabilan i dobar posao...
Mila moja Tanja, sada ćeš se pitati zašto sam ti ovo ispričala?! Zato što je to prava pravcata tragedija.
Znam da je tebi i TM teško, ali, to je samo kratak period u kojem ćete se vidjati i sve će opet biti po starom.
Ljubim te i želim vam puno snage! Sve će biti OK i brzo proći, samo pozitivno mislite!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1676
18.7.2009 23:03:35   
new mama
Drage moje pozz vidim ima tuznih stvariuser posted image
Munxlee mila vjerujem da ti je tesko,razumijem te,ali budi hrabra to je kratkotrajno,ipak mozda je bolje za njega ako bude u bolnici i bude pod terapijom brze ce se i oporaviti,a ti se ne sikiraj i zbog sebe i djeteta,a ti posebno dojis pa sve prenosis na dijete,a ja te razumijem,mojoj Ajni je bilo mjesec i po kad mi je mm otisao u bolnicu imo povredu noge i operaciju 15 dana bio u bolnici i ja sam bila po cijeli dan sam sa bebom,nisam se kako treba ni oporavila,a svi rade nema ko doci,a svekar mi bio tesko bolestan,ali sta ces sve prodje,samo hB kad nije nista neizljecivo,tako samo hrabro,a i mi smo ti tu,ako nista da budemo podrsa,pusa od mene i Ajneuser posted image
Bebbe bas mi je zao za prijateljicu ti,stvarno svakakvih sudbina,a to je zaista tuzno i djeca i stan,ali dzaba,neznam bas mi bude zao kad tako nesto cujem,ja uvijek kazem,samo zdravlja pa sve ostalouser posted image user posted image
Pozz mile moje javim vam se,a Ajna mi je danas malo raskrvarila usnu,prepala sam se pravo,ali dobro je opet,ja kad sam vidjela mislila da je i jezik,kad je krv pocela,,ali nije,sad joj se malo vidi,ali nije strasno,dzaba kad je nemozes stici,koliko god je cuvamo,opet se udariuser posted image user posted image user posted image
Pozz i za ostale bebe i mame,ljubimo vasuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1677
19.7.2009 0:57:04   
mynxlee
Nikita ne treba on na operaciju, vec ima jake bolove, pa ce mu u kicmu ubrizgavati injekcije da se ublaze boli.
Meni je najbitnije da on ozdravi. Mi smo u braku bili godinu dana, pa smo nakon te godine dana uspjeli srediti vizu i ja sam dosla ovamo. Izdrzali smo tu godinu odovojeno i mogla sam ih jos toliko, jer smo bili svi zdravi, znali smo koga cekamo, ali sad je drugacije jer imamo naseg sina.
Iskreno, teze je njemu, a meni je tesko kada vidim koliko on pati. Kazem mu da ce biti dobro, ozdravice, mi cemo dolaziti svaki dan da se vidimo, cucemo se, hB pa je i Ivan mali i ne razumije, sta bi da je veliki pa da vice nemoj tata da ides, pa kako je njegov tata radio cijeli zivot u Njemackoj a djeca dole u Bosni, kako ima druga koji je razveden i vidja se s malim skoro svaki dan, ali sad ta bivsa zena nasla frajera 200 km odavde, pa ce ga vidjati 2x mjesecno, kako je njemu... Sve ja to njemu nabrojim, ali ne vrijedi jer je svakom njegova muka najteza.
Maloprije leze, jauce, a ja mu ne mogu pomoci. Osjecam se tako beskorisnom, bar sto se otklanjanja boli tice. Trudim se da sam tu uz njega. Sad se smirio, mislim da je cak i zaspao. Moram sve polako da odspava kol'ko bilo, da ne osjeca tu bol.
Tesko mi bilo kad smo sinoc legli, pa on kaze da legnem uz njega jer ce tamo biti sam...
Ivan je super. Kupili smo mu danas ogrlicu od cilibara da ga ne muce zubici mnogo.
Mislim da sutra mm ubacim potajno Ivanovu sliku u torbu, pa kad ju bude raspakovao u bolnici da ju ima uz sebe, a opet bojim se da se tada jos vise ne rastuzi.
Samo da nam ozdravi, da ga ne boli vise, da mozemo ponovo zivjeti normalno.
Najgore od svega mi je sto cu se morati moljakati da nas neko odveze, jer ja ne znam sama, a ni ne vozim. Bice tesko i sad ce se pravi prijatelji pokazati. Vec su se neki pokazali. Negativno. Juce nazvao svog druga kojeg sam gore pominjala i kaze da nekad doveze mene i... I nije mogao zavrsiti, zaplakao je. Htio je reci sina.
Kazem da nije tesko bolestan i ne daj Boze teze bolesti, ali on pati, a patim i ja kad ga takvog vidim.

Bebbe, zao mi je tvojih kumova. Znam mnogo takvih nesreca. Na nasu zalost, takvih stvari je sve vise i vise oko nas. Zivot se pretvorio u crnu hroniku.

Sorry sto sam otisla van teme, ali jbg.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1678
19.7.2009 8:34:34   
Anushka
mynxlee, bas mi je zaouser posted image  ne daj Boze vece muke, proci ce to brzo. Ne moze biti lako nikako, volite se, pazite se, i bit ce to ako Bog da dobro. puno pozdrava i ne daj se!user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1679
19.7.2009 9:24:28   
bebbe RR
Dobro jutro, mile moje!
Samo da vas pozdravim!
Mi smo standardno OK. Ukucani nam drincaju, a nas dvije u dnevnoj. Ema gleda Baby TV, ali vec lagano protestuje.
Mene je juce tako strasno boljela glava da sam mislila da ce se raspasti. Danas je puno bolje.
Idemo opet na izlet.
Ljubimo vas i pozdravljamo sviju!
Ema i njena mama.

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1680
19.7.2009 12:41:03   
nita
Dobra dan, drage mame! Evo i mene! Jako ste mi nedostajale! Kanita nas svaki dan iznenadi nekim novim forama. Već puže na stomaku prema naprijed i prema nazad, ali još ne diže stomačić. Na razne načine pokušava da privuče pažnju. Kad izgovorimo "Brrrrrrr" ona počne objema rukama da maše i da vrišti, i svaki put tako. Skoro da je zaboravila na siku :( Brinem se da će mi nestati mlijeka zbog toga. Zato kašastu hranu jede fino i po mom mišljenju dovoljno.
Mynxlee, tako mi je žao! Ali, bar znaš da će mu biti bolje i da nije ništa neizlječivo. Mislim da će vas odlazak TM u bolnicu podsjetiti šta je važno u životu i da će vas ojačati. Nastoj da se manje sikiraš da se ti zbog toga ne nestane mlijeka. Vjerovatno se sjećaš da je i MM prije 4 mjeseca bio u bolnici i da prognoze i nisu bile najbolje, jer mu je zdravlje bilo ozbiljno ugroženo, a nekoliko dana niko nije mogao da ustanovi o kojoj bolesti je riječ. Tada mi je potpuno nestalo mlijeka, a Kanita je u to vrijeme samo dojila. Bilo mi neizmjeno teško gledati bebu koja neutješno plače zbog gladi, a drugo mlijeko nije htjela. HB, sljedeći dan se počelo mlijeko vraćati. Zbog vašeg Ivana nastoj to gledati s vedrije strane, bez obzira koliko bilo teško. Šaljem ti veeeliku pusu i nadam se da ćete to proći na najlakši način.
Bebbe, žao mi je tvoje prijateljice, njenog muža, djece ... Uh, ponekad zaboravimo koliko smo sretni ... Šaljem puno pusica Emi! Je li počela bolje piti vodu?
Anushka, hehe, Alen već mutira?! Vidim, mašallah, pravo napredan! A sestra koja mjeri djecu je uvijek smrknuta i komentariše samo negativnosti, ako ih ima. Nikad još nisam čula da je rekla da je neka beba napredna, slatka ...
Dinciii, čestitke na novom zubiću!
New mama, žao mi je male princezice. I njoj šaljem veeeeliku pusu!
Moram ići, Kanita zove...

< Poruku je uredio nita -- 19.7.2009 12:43:27 >

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1681
19.7.2009 18:43:18   
dinciii
Mynxlee jako mi je zao sto ti mm mora u bolnicu,nadam se brzom oporavku i sretno!!!Znam da ti je tesko al kao sto neko rece misli na to kad se vrati da ce mu ako bog da biti lakse...ljubimo vas puno 

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1682
19.7.2009 22:49:29   
idana_85
nita SRETAN RODJENDAN

mynxelee, zao mi je zbog muza,ali draga moras biti jaka...i bice to sve ok...

Mi smo super,bili opet na vikendu kod nane, rijad vec ima tamo svoju raju i uzivao je.
Pusa svim mamicama i bebicama.

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1683
19.7.2009 23:44:33   
Anushka
nita sretan rodjendan od mene i alena!!!

samo da vam prijavim novi nestasluk. Jutros je sam sisao sa kauca i otpuzao iz dnevne sobe do parketa i sav sretan lupao po njemu - zveci mu fino. Da nisam vidjela ne bi vjerovala. Nije pao nego se fino spustio na guzu pa nastavio puzatiuser posted image  
laku noc!

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 1684
19.7.2009 23:51:28   
Okarica
Evo da se i mi kratko javimo. Večaras smo bili kod Adanine Asje na rođendanu i bilo nam je prekrasno!

Nita, sretan rođendančić i sve najbolje!

Pusa svim mamama i bebicama!

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1685
20.7.2009 8:53:34   
new mama
Nita sretan rodjendan i sve najbolje od Ajne i mene
Drage moje kako ste mi,kako su bebice,mi samo hodamo,lijepo vrijeme,a ja cu ubrzo na posao pa onda da sto vise iskoristimo,Ajni je dobro usna,vidi se,malo smo se i smijali kaze mm ko da se potukla sa nekim,bitno je da je bolje,user posted image user posted image user posted image
Okarice drago mi da ste se lijepo proveli na rodjendanu,pusa za tvoju ljepoticuuser posted image
Anushka Alen je bas nestasko,on i moja Ajna pod ruku,e cuj sisao s kauca,sreca samo da nije pao,a jel ga smijes ostaviti,ja Ajnu ne stavljam osim na pod nigdje,a da ja nisam tu,a hoce on da istazuje sve,njima je sad sve interesantnouser posted image
Idana85 i vi uzivate u lijepom vremenu,e cuj Rijad naso vec raju,super treba se druziti i Ajna voli sa djecom bas uziva kad vidi neko dijeteuser posted image
Nita drago mi je da si opet sa nama,nadam se da vam je lijepo bilo,a sto se tice sike i kod mene slbije doji,ja cak razmisljam da je prestanem dojiti,jer za dvadesetak dana cu na posao,a necemo se vidjati po devet sati,tako da neznam jel je pametno vise i dojiti i koliko ce i biti mlijeka,user posted image user posted image ,bas neznam sta da radim,a bitno je da Kanita fino ruca,a jos i ove vrucineuser posted image
Bebbe kako je bilo na izletu,jel Ema uzivalauser posted image
Dincili vi ste jos u Tuzli uzivate,setate,ma samo iskoristite sve,kako Rejhana sa nausnicama jel se naviklauser posted image
Munxlee kako si ti mila,kako je Ivanuser posted image
Kako su i ostale bebice Uma,Lejla,Ambera,Emir,ljuibimo ih Ajna i jauser posted image
LP i uzivajte u lijepom danuuser posted image

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 1686
20.7.2009 11:06:45   
dinciii
New Mama uzivali smo do jucer jer mi mala ima od jucer temperaturu,spadne i prodje par sati opet je dobije,evo cekam da se probudi pa da je vodim doktoru...user posted image sinoc mi je bilo najteze kad se probudila oko 12 sa temp.i ja je smirim i ona uz mene hukce i pajki user posted image user posted image user posted image user posted image

New mama i treba iskoristit svaki treb prije nego  sto se pocne radit...Uzivajte....

Nita SRETAN RODJENDAN!!!!

I ostalim mamicama zelim lijep dan...

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1687
20.7.2009 11:20:06   
new mama
Dincili e bas mi je zao male dusice,a bice vremena za hodanje samo da ona ozdravi,mogu misliti kako ti je,ali brzo ce to biti ok,a svako je odvedi dr. jer mozda je neki virus,ljubi je puno od Ajne i meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa javi sta je bilo kod druser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1688
20.7.2009 18:39:49   
nita
Drage moje, dobar dan!
Idana_85, Dinciii, Anushka, Okarica, New mama, hvala vam na čestitki! Punih 29 godina ... Ne mogu da vjerujem! A ja se još uvijek osjećam kao da mi je 24 user posted image
Dinciii, jeste li išli doktoru?! Kako je Rejhana?
New mama, drago mi je da je Ajni bolje usnica. A što se dojenja tiče, ja bih dojila i nakon što počnem raditi. Kažu da kad bebe napune godinu dana da je dovoljno dojiti samo ujutro i uveče prije spavanja. Ja bih voljela dojiti do drugog rođendana.
Anushka, bravo za našeg Alena! user posted image
Bebbe, kako ste nam ti i tvoja bebica?!

Kanita danas ne pokazuje interes za hranom, ali zato puno pije soka od jabuke. Kako pije ovaj sok nema više tvrdu stolicu. Juče je prvi put pokazala stid nakon što joj se obratio rođak za kojeg, vjerovatno, nije bila sigurna da ga poznaje.
Pusica

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1689
20.7.2009 20:56:22   
dinciii
Hvala vam drage moje.Isli smo danas doktoru,ima malu upalu grla dobila je sirup za grlo i da spustamo i dalje temperaturu,evo bas sam je sada uspavala opet ima 38.3,uh bas sam cijeli dan nervozna zeludac me zabolio....

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1690
20.7.2009 21:00:04   
idana_85
dincii, kako ste? mila, mislim da se ne trebas brinuti, mislim da su to zubici. tako je bilo sa rijadom kad su mu nicale gornje jedinice,cak je i slinio i kasljucao. ja temperaturu skinem,ona se vrati i sve tako. nikada nije presla 38. U svakom slucaju motri je i javi kako je bilo

Mi smo danas isli sa saso na kaficu i upoznali Kaniticu,bilo nam je super, osim sto se Rijad kakno i usmrdio sve,al hajde....

Anushka...to je briga manje sto vidis da zna sam sici...moj jok. Ma cak i ne pokusa guzom,samo glavom srlja. Postao je vise dosadan koliko se hvali sto zna ustati. Samo pruza ruku u krevetic,hoce da stoji. A kako je laptop do krevetica,zatvara ga i crce od smijeha. Ma sekund ga ne smijem samog ostaviti

eto,odoh,bas sam umorna,cujemo se

pusa svim mamama i bebicama

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1691
20.7.2009 21:06:35   
aazra

Idana,

Moram te "naruziti" hvala ti za ono lijepom prijateljstvu - i ja tako mislim ali nisam nikad imala "lose misljenje o tebi",
nisam imala niakvo misljenje dok te nisam upoznala, a od tad - ma kao da se poznajemo sto godinauser posted image

Pozdrav i vama ostalima, a Idana sto to niste zvali jos jednog 2bracu" na kafu?

Evo moram ici kupili nesto Bilalu a ostalo u autu, a mm hrani Bilala pa moram ja skoknuti do parkinga, jest da mi se ne da...user posted image

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 1692
20.7.2009 21:20:03   
idana_85
Ma znam,fali mi draga rijeci, ko kad sam uvijek u nekoj frci...vjeruj mi nekada ovdje tipkam (kao sad) a oci mi se same sklapaju.

Joj,jutros je to bilo pravo iznenadjenje. Nismo spavali svu noc,spavali od 6 do 8, i samo sto sam se umila,stavila vodu za kafu,presvlacim smrdu kad zove selma iz kreveta i brzinski smo se nasle, jer je ona imala kombi oko devet,tako da ti ne bi stigla doci....a moramo vidjeti sada za vikend da se dogovorime sve tri,vazi?

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 1693
20.7.2009 21:20:27   
mynxlee
Nita, sretan ti rodjendan sa zakasnjenjem i sve najljepse od srca ti zelimo.

MM je jutros otisao u bolnicu, a i mi smo mu danas odmah isli u posjetu. Ne mogu vam opisati sve te situacije.

Ivan je dobro. Evo izgrize mi ovo malo bradavica sto imam. Kad smo se vratili od tate toliko se utaljizg'o i usmrdio da sam morala praviti propuh da se prozraci.

Hvala sto brinete za zdravlje mm. Sve vas ljubim.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 1694
20.7.2009 21:21:30   
remzy
drage moje prije svega jedan veliki pozdrav od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image
evo i nas napokon,odmorili smo se i sad valja dalje
jeste da je bilo kisno vrijeme ,ali nam je bilo fenomenalno
djeca su odlicno
Ambera nam je postala malo nemirnija,hoce da hoda a nemoze ,strah je da se pusti,a kad je uzmem da je vodam ona nece da sjedne ,i tako kad je spustim place mi pola sata hoce mala na noge ,a ja nemogu sa kicmom...,ali bit ce bolje ,i u svakom slucaju bitno je da je zdrava i da ovih dana ide na vekcinaciju...
sto se tice hrane ,ma prava poguzija ,jede sve ,cak sam joj neki dan davala i buranije i pomete sve ,papriku przenu pa oguljenu ,sa kajmakom smaze u trenu...
ma poguzija prava ,
evo i gornje jedinice(zubici) joj idu ,ma sve je "safatalo",ali dobra je...
ma pisala bi ja jos ,ali za sad toliko ,reko da se javim i sad sam kuci pa se cujemo "stalno"

kako su mi ostala djecica Ajna,Rijad,Ivan,Kanita,Emir,Bilal,Rejhana,Iris,Alen,Ema,Lamija...
veliki pozzzzdrav za sve mame i njihove pacice

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 1695
20.7.2009 22:55:29   
bebbe RR
Mile moje, evo mene! Napokon. Konačno sam uspavala moju mrvičicu malu!
Najprije - Nita - Sretan ti rodjendan! Puno zdravlja i sreće i tebi i tvojoj porodici! Nadam se da ces mi oprostiti ovo zakašnjenje!
Moja mama je danas otisla u Sarajevo. Još uvijek je na putu. Mislim da joj autobus stiže u Sarajevo sad nekad, oko 11 sati. Mi smo je odvezli u Zagreb. Bilo je lijepo dok je bila tu.
Ema je OK, ali mi se čini da joj nešto poče curiti nosić večeras. Inače, danas je pojela ručak i večeru, a za doručak nije pokazala neko zanimanje. No, doji svako malo, tako da, za razliku od Kanite, ne zaboravlja na siku. Meni je doktorica rekla da bi u ovom uzrastu morala imati 3 obroka i dojenje ujutro i naveče. No, meni se čini nemoguće da ćemo preći na taj ritam. Ma, sve će to doći na svoje!
Dinciii, mila! Nadam se da će nam Rejhana što prije biti dobro! Ljubi nam je! Ne mogu da ti kažem da se ne sekiraš, jer mi mame ne znamo da se ne sekiramo, no, upale grla su uobičajene za djecu i vidjećeš da će brzo proći!
Mynxlee, ti me uvijek nasmiješ! Čuj morala zračiti!? Ljubac za malog seronju. Vjerujem da ti TM nedostaje, kao i ti njemu. Nadam se da će sve čim prije biti dobro i da ćete uskoro opet sve troje biti skupa!
New mama, samo uživaj sa svojom princezom! Znam da ti nije lako kada pomisliš da počinješ raditi, a u tvom je slučaju super to što ste tako dobro smanjile dojenje. Nadam se da malu nemirku ne boli usna puno.
Gdje nam je ovo Ilhana?!  A nema nam ni Manuele dugo?!
Nita, i Ema ima te neke šarmantne fore - kao nju stid pa se nekako nasmiješi i savije glavicu. To je meni tako slatko. Da li je Kanita luda za svojom sestrom?! Ema toliko voli Anju da je to nevjerovatno! A seka sva kipti od ponosa!
Anushka, moja je Anja bila takav nemirko kako ti opisuješ Alena. Stalno sam bila kao na iglama s njom. I Ema je živahna, ali u odnosu na Anju ovo je ništa! Čak mi i smiješno kada ljudi vide Emu i kažu kako je nemirna. Ma, ona je baja u odnosu na to kakva joj je seka bila, iako i ona već radi masu stvari koje ukazuju na prilićnu fizičku spremnost. Hehehehehe
Idana, naravno da si umorna. Tako je to s malom dječicom! Ali, neka nama njih, odmorićemo se. Pozdravčići za Rijada. 
Remzy, dobro došla nazad! Drago mi je da vam je bilo tako lijepo i da su pačići dobro.
Aazra, pozdrav i za tebe i tvojeg dječačića.
Okarice, vidjela sam na FB Irisine i tvoje slike s Asjinog rodjendana. Svi ste prekrasni! Iris je prava mala damica.
Eto, drage moje.
Odoh sada u krevet, malo čitati dok MM gleda TV i opustiti se. Bio je ovo naporan dan. Ljubimo vasa sve! Laku noć!

< Poruku je uredio bebbe -- 20.7.2009 22:56:29 >

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 1696
21.7.2009 13:12:28   
Skvo RR
Pozdrav i od nas drage mame

Uma mi je upravo izvalila tacku na laptopu, tako da sada imamo samo zareze,,,,;)

Mi smo trenutno u nekim "fazama",,,pocela je da se obrce sa uzivanjem, od prije dva dana lafo puze, ali meni vise izgleda kao marinac, jako je smijesno, jos nije skontala sta treba da radi sa guzom,,,ima par dana ustajemo lafo da stojimo,,,,,obicno je rijec o garnituri ili njenom krevetcu,,,Trenutno je fascinirana papucama, tako da uvijek pokusava njih da ulovi,,,
Vezano za hranu, sada imamo dorucak, rucak i veceru i 2 flasice mlijeka,,, Imam super knjigu o bebama, i tamo pise da do 10 mjeseca prelaz na cvrstu hranu treba da zavrsi, da se dijete navikava da jede za stolom i sl,,, I naravno u to sve treba uklopiti 400, 500 ml mlijeka tj, dojenje djeteta,,,Ma moze se to sve, pod pretpostavkom da dijete hoce da papa,,,,hvala Bogu meni je taj prelaz lagano prosao,,,,user posted image user posted image

Ostalo nista novo, setamo i setamo, igramo se,,,i sl,,,,Ja vec razmisljam da mi se posao polako blizi, ali sta je tu je,,,
Ljubnite bebare!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1697
21.7.2009 13:49:28   
nita
Dobar dan! Kanita je, evo, zaspala na stomačiću. Igrala se u krevetiću i tako zaspala.
Bebbe, Mynxlee, hvala i vama na čestitki!
Kako nam je danas Ema?! I Kaniti je prošle sedmice malo curilo na nosić. Trajalo je dan-dva i samo prošlo.
A i Kanita, čini mi se, najviše se obraduje sestri. A Merjem ponosno govori kako je seka najviše voli. Nedavno čujem Kanitu kako plače i uđem u sobu, kad ono plače i Merjem. Kaže žao joj seke što se udarila igračkom.
Diciii, kako je Rejhana? Nadam se da ste sinoć obje spavale i da nije bilo temperature.
Pusica Emi, Umi, Amberi, Rijadu, Rejhani, Alenu, Ajni, Ivanu, Leili, Bilalu, Davudu i ostalim bebama 2008

< Poruku je uredio nita -- 21.7.2009 14:00:37 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1698
21.7.2009 13:57:30   
aazra

Bebbe
Hvala na pozdravu, jednom si mi vec zazelila dobrodoslicu, ali ja se ovdje rijetko kad up - loudujem,
a vidim pravo vam je "zivo" pricate o svemu i svacemu..

Meni je problem sto smo preskocili vakcine koje se daju u 6. mjesecu a mojoj bebi je sad 9!
Prvo zbog sunneta, onda su nestale vakcine, onda kad su dosle on se prehladio, i evo ne znam sta vise cekamo tako se ljutim na sebe..user posted image
Idana,
Cini mi se da si mi rekla da bi se mogle vidjeti u Titi? Mi smo u ned. sami pa bi mogli nesto organizovati, sta mislis? Javi, molim teeeuser posted image
Munxlee,
Zao mi je zbog tvog muza nadam se da nije nesto ozbiljno i da ce se brzo oporaviti.

Pozdrav i vama ostalima, mi smo u ned. isli na Cavljak iznad Barica stvarno je predivno nema onih papaka sto parkiraju auto na travi i onda rostiljaju..Neka se neko ne nadje uvrijedjen mozda neko od vas ima taj obicaj ali meni je to uzas, mislim mogu rostiljati i kod kuce a jos kad vidim auta parkirana na travi pitam se gdje ovo zivim...
A na Cavljaku je super, uglavnom dolaze planinari, manje je guzve, ma bas predivnouser posted image

Inace, gledaju li vase bebe tv?
Ovaj moj kad su reklame i sisu ostaviuser posted image a ja to iskoristim da obavim neki poslic ili da procarvrljam na RR.
A sad je jos nasao i "Deena" ovu njegovu novu pjesmu, ma cim mu cuje glas namjesti se sjedne i odgleda do kraja.
Drago mi je da registruje neke stvari ali nekad se bojim da mu ne naskodi nekad kad smo u gostima sve pogledava prema tv-u a svi vec znaju da on voli reklame pa mu upale.

Evo odoh ja zavrsile reklame...

< Poruku je uredio aazra -- 21.7.2009 13:59:36 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1699
21.7.2009 18:27:27   
bebbe RR
Pozdrav, mile moje!
Prije svega, Dinciii, kako nam je Rejhanica, je li joj prosla temperatura, i Mynxlee, da li je TM bolje, jesu li se bolovi smanjili?
Evo, ja tipkam samo desnom rukom, jer mi Ema na lijevoj spava. Desilo se je cudo! Zaspala je sama, bez sike, ljuljanja, nosanja... Inace, OK je. Jutros sam vidjela da joj je nosic OK, pa smo isle na terme. Bas je uzivala. Sada cekam da se probude ona i mm, da joj damo zakasnjeli rucak, pa malo u vrt, i u setnju, ha zahladi. Anja nam je jos na bazenu.
Skvo, bas me nasmija Uma! I Ema je sinoc Anji s laptopa iskopala jednu tipku, i onda je ona pola sata cvilila, tako da joj je mm haman u ponoc to morao popravljati. A Ema! Bila je tako ponona kad joj se mali crni kvadratic nasao u rucici! Nita, bas je lijepo da nam se seke vole! Aazra, i Ema gleda TV. Vec sam pisala - svako jutro kada ustanemo, ona iz svoje lezaljke gleda BabyTV i po pola sata. Po mom misljenju to ne moze narocito skoditi...
Eto, drage moje! Svima vama i vasim bebačima ljupci od mene i moje uspavane ljepotice!

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *