|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2008
16.7.2009 9:43:25   
dinciii
Drage moje ja sam utorak isla na kaficu sa breskvom,manuelom i nunichi i predivno mi je bilo moram vam reci,cure su super.Bas smo se opustile...

mynxlee kako ti je muz???
Vidim da je Ivan hvala bogu dobro..I moja Rejhana se uveliko okrece kad je zoves.pravi se vazna..

Bebbe kako je Ema jel slusa,moja Rejhana je postala pravi lopov,djed i majka su je razmazili pa cim njih ugleda odmah pruza ruke.Glavna zanimacija joj je vristanje i da je u centru paznje user posted image bit ce opasna user posted image A moja Rejhana kad vidi da neko jede sladoled gubi se i rukama i nogama pokusava da ga dohvati,a onda kad dobije malo uh onda pocinje oblizanje user posted image

Anushka nadam se da se nije puno udario...A vidis ja tek kontala sad uzet mozda hodalicu malo a izgleda mi se i ne isplati uzet kad vidis kako znaju brzo prerasti.
Moja Rejhana vec sama hoce da se digne na noge i mashala jaka je...

Senka27 dobro nam dosla user posted image

idana bas si onda umorna cim ti se to dogadja...

Nita nadam se da uzivate u Kaknju user posted image

new mama nadam se da je cvoruga spala,srce slatko mogu mislit kako je plakala user posted image

okarice kako je danas Iris,jel sada fino jede???

skvo znaci mala hiperaktivna u hodalici user posted image user posted image

Eto drage moje nasla sam malo vise vremena da vam se javim svima posebno...

Rejhana uziva u Tuzli samo sto je ova dva dana pravo vruce pa i ne izazimo po danu al zato navecer izadjemo i dodjemo kuci oko 10..

Sinoc mi Rejhana zaspala tek u 11:15 user posted image user posted image zato eno je pajki jos uvijek.

Ljubim sve bebare i nadam se da nisam nikog zaboravila user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1651
16.7.2009 10:56:51   
Anushka
e sad imam malko vise vremena:) vratili se iz jutarnje setnje, bili sa dedom na kafi i dorucku:) sad se okupali tj osvjezili i spavanje. Ne znam kako vi izdrzavate na vrucinama, ovdje je toliko pakleno, prije 7-pola 8 ne moze se disati napolju, ni uz rijeku. Tek kad zadje sunce neki vjetric puhne pa se moze hodati. Tako da mi ujutro oko 8-pola 9 napolje i do 10, i onda uvece.. a u toku dana spava i skace mami po glavi:))) jos ne zna da je Alen i ne okrece se kad ga zovem, okrene se kad mi cuje glas i sl ali ne i na svoje ime. a hvala Bogu momak je pravi, ne place puno ni kad se udari, prvo se skoro zakocene, a onda se smiri kad ga uzmem i napravi tuznu facu i uzdise i kao jeca malo, dusa moja,  meni se srce cijepa.. ma taj pad nije bio toliko strasan, tj nije bilo bas nikakvih posljedica, ni cvoruge ni crvenila, nista, nego se ja prepala jer nije siguran ni u tome.
dinciii nek si nam se javila, nije te dugo bilo kako treba:) Rejhana je ljepotica pa ce svakako biti opasna:)))
mynxlee bas mi je zao za tm, jel' ide na neke terapije? nije ti lako sigurno. Ja sam jorgane sa kojim nisam znala sta cu stavila na ogradicu krevetica, na tri strane tako da je prilicno mekano i sigurno. Samo sam ga zeznula, mogao se dici iz lezeceg polozaja da stoji ali mu sad visoko kako sam spustila krevetic, ali ne sumnjam da ce ubrzo i nauciti drugi fazon.
senka27 dobrodosla nam i ti i tvoj veseli djecak! Uzivaj dok se ne mrda toliko, ja tek sad vidim zasto su mi govorili vidjet ces kad propuze, a tek kad prohodauser posted image nek su nam zivi, zdravi i nasmijani:)
skvo nema te nesto kako je ljeto doslo? Uma trkac mali, hehe medeno! samo je cuvaj, dok nisam vidjela svojim ocima da moze izaci iz hodalice nisam vjerovala!
okarice, ti svoju princezu okruzila roza bojom:) nadju mali nestasci nacina da nas zabrinu ma koliko se mi trudile:)
idana_85, To sa spavanjem ja rjesila tako sto ga ili ne dizem iz krevetica nego ja stojim i hranim ga iz flasice, a kad to pojede, oko 2 ga uzmem i nosim u drugu sobu gdje doji dok oboje lezimo i tako i zaspimo, pa se opet probudi, odmah zgrabi sisu i tako do jutra. ali nije nam lako, ako te tjesi nisi sama. Od marta prosle godine sam spavala dvije noci, obje nadrogirana u bolnici poslije cr, a ne bi ni to da nisam zaglavila.. i ko zna kad cu opet.. doduse, uhvatim ja i popodne sat sa alenom pa se malo i saberem..
bebbe, manuela, remzy, nita gdje ste nam?
puno pozdrava iz vruce zenice od mene i alena

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1652
16.7.2009 12:46:01   
mu be da
samo da se javimo.......user posted image user posted image user posted image
pozdrav za sve mame i bebace...
nama je haos vruce evo nas  skoro pa ko od majke rodjeni....
zivimo na 4 spratu (zadnji) iznad ravni krov  pa se upece  ma joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kod nas sve isto user posted image user posted image user posted image ali samo Davud svaki dan  nesto novo , u fazi tatanja ,pravljenja  svakakvih faca user posted image user posted image ko beba ......

odosmo se kupati  caoooooooo svima

SULTAN MAMIN ...DAVUD 3.10.2008.

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1653
16.7.2009 12:53:36   
danijela mo
pozz cure
nova sam ovdje imam bebicu koja ima 9 mjeseci straosti i još dvoje velike djece od 7 i 11 godina
Inače sam iz Mostara i volila bi tipkati sa vama nadam se da me primate u vaše društvo

(odgovor članu mu be da)
Neposredna veza do poruke: 1654
16.7.2009 13:48:27   
slono
IZVORNA PORUKA: danijela mo

pozz cure
nova sam ovdje imam bebicu koja ima 9 mjeseci straosti i još dvoje velike djece od 7 i 11 godina
Inače sam iz Mostara i volila bi tipkati sa vama nadam se da me primate u vaše društvo

Ja te pozdravljam iako ja nisam dosad bila cest gost na ovoj temi. Imam bebu od 7 mjeseci i djecaka od 6 godina. Ženice su ovdje uvezane i bas se poznaju pa mi je jako tesko pohvatati sve razgovore, narocito sad kako su mi naocale na popravku, a vidim da su postovi poprilicno dugi. Nadam se da cemo se i mi uklopiti u ovo drustvo. user posted image user posted image user posted image

Usput kako je biti majka troje djece i kojeg su spola? Kod tebe su ovo dvoje veliki pa ti bas mogu pomoci, cini mi se.
Ja imam dva sina i silno zelim curicu tako da aBd planiramo trece samo ne znam kad! user posted image

Pisemo se i lijep pozzzzzzz svima!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama ima dva slatka kolačića!
I kolačić- ljeto 2003.god.
II kolačić- zima 2008.god.

(odgovor članu danijela mo)
Neposredna veza do poruke: 1655
16.7.2009 13:50:22   
slono
Danijela mo, zaboravih ti reci DOBRO nam dosla na RR!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadam se da ces uzivati u druzenju i temama koje cs naci za sebe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 1656
16.7.2009 13:50:45   
teta berta
IZVORNA PORUKA: danijela mo

pozz cure

Dobro nam dosla!!!! I ja sam isto iz Mostara i imam bebicu od 11 mjeseci!!!!

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu danijela mo)
Neposredna veza do poruke: 1657
16.7.2009 13:54:39   
teta berta
Slono tebi želim od sveg srca da se uskoro u vas dom useli jedna mala slatka djevojcica!!! I da postane mamina mala maza i velika prijateljica... Mozda zvuci malo smijesno ali kazu ako zelis imati djevojcicu da odnose imas u vrijeme neplodnih dana a izbjegavas one bas plodne( to su kao dani za djecake)... Nekima je uspjelo, u svakom slucaju cestitam na hrabrosti i zelji za trecim djetetom kojeg god ono spola bilo, a ako ti toliko silno zelis djevojcicu neka bude princezicauser posted image

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 1658
16.7.2009 14:04:32   
slono
IZVORNA PORUKA: teta berta

Slono tebi želim od sveg srca da se uskoro u vas dom useli jedna mala slatka djevojcica!!! I da postane mamina mala maza i velika prijateljica... Mozda zvuci malo smijesno ali kazu ako zelis imati djevojcicu da odnose imas u vrijeme neplodnih dana a izbjegavas one bas plodne( to su kao dani za djecake)... Nekima je uspjelo, u svakom slucaju cestitam na hrabrosti i zelji za trecim djetetom kojeg god ono spola bilo, a ako ti toliko silno zelis djevojcicu neka bude princezicauser posted image

Srce si pravo, hvala ti na divnim zeljama!!!!! Vidis kako se ti i ja nadjemo na razlicitim temama!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To za plodne dane, ne mogu da se ne nasmijem, obojicu smo napravili ganjajucu plodne dane jer ono kao najsigurnije je, a onda kad napravismo drugog bebaca, procitam ovo za curice, e jesam se ismijala!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ima popravni, ko ostane u pameti, pa bujrum, praviiiiiiiiiiiiiiii!
Pusa!!!!!!!!!!!

Kako je mala Nika, moja LAVICA, ima li zubica????? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 1659
16.7.2009 14:11:33   
škorpija
joj imala sam ja negdje kinseku tabelu ka dbebu trba praviti da bude curica ili dječak, ako je nađem staviću je, to vazda može zatrebati, meni je ispalo tačno kako u njoj pišeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 1660
16.7.2009 14:23:40   
enna
Ehhh drage moje evo i nas poslije duzeg vremena ali samo kratko da vam se javimo nismo imali vremena da vas sve iscitamo.Mi smo trenutno u Bosni pa se zato i ne javljamo nemamo net a i kada odem kod sestre zaboravim.Mi smo ok Ena je postala pravo malo deriste heheheheh umazena uhhh nesmijes je ruzno pogledati odmah nastupa plac.Svaki dan smo u hodanju mozda idemo za vikend na more aBd nista jos nije sigurno ocekujemo neke goste nesto na kuci radimo i tako dan za danom.Ena je dobila jos 2 zubica masalla nadam se da su mi i ostale bebice i mamice ok!!!Imali kakvih novosti imali novih zubica kod Eme Alena Rejhane i ostale druzine!!!!
Eto drage moje ja sada idem svoju princezicu da uspavam pa ce mama na kafu sa prijateljicom heheheh a tata ce cuvati bebu hehehehheh ljubite nam nase kolege i kolegice a vama veliki pozdrav drage moje pa se pisemo ljubimo vas!!!

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1661
16.7.2009 16:30:47   
teta berta
IZVORNA PORUKA: slono

IZVORNA PORUKA: teta berta

Srce si pravo, hvala ti na divnim zeljama!!!!! Vidis kako se ti i ja nadjemo na razlicitim temama!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To za plodne dane, ne mogu da se ne nasmijem, obojicu smo napravili ganjajucu plodne dane jer ono kao najsigurnije je, a onda kad napravismo drugog bebaca, procitam ovo za curice, e jesam se ismijala!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ima popravni, ko ostane u pameti, pa bujrum, praviiiiiiiiiiiiiiii!
Pusa!!!!!!!!!!!

Kako je mala Nika, moja LAVICA, ima li zubica????? user posted image user posted image user posted image

Pa eto vidiš vi ganjali plodne, sad ganjajte neplodneuser posted image   Nika je postala pravi lopov, puze pomalo ali najbolje se krece na guzi, obleti sobu za sekund, nesmijem je nigdje ni minut ostavit. Ima dva zubica nakon 1o i po mjeseci konacno.user posted image  

Kako su tvoji dečki???? Pusa svim bebama i mamama....

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 1662
16.7.2009 23:05:05   
bebbe RR
Drage moje!
Samo da vam se nakratko javim. Nadam se, a i vidim iz većine postova, da su nam bebače OK, i neka su hB!
Kod nas je isto sve standardno, dakle, OK. Malo jedemo, malo ne jedemo, puno se igramo, svaki dan smo mudriji i namazaniji i još uvijek sasvim krezavi.
Pusa svima vama i vašim bebačima od Eme i njene mame:) Umorna sam sada da pišem, ali, ustanem li ujutro ranije, ete mene s mojim uobičajenim "izvještajima".
Laku noć!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 1663
17.7.2009 0:05:25   
mamabb
Pozz ekipi!

Da se javnemo prije nego što odputujemo :)
Sutra je mužeku posljednji dan na poslu i gooodišnji, tako da odmah u subotu ujutro kidamo. Nećete ni primjetiti da nas nema user posted image
Užasno je vruće, Leila i ja se brćnemo  po nekoliko puta danas ali džaba ona i dalje bude sva mokra, a preko noći da i ne spominjem ali to njoj ne smeta da papa, hB,mislim na vrućinu, baš voli da ručki. Nadam se da ni promjena sredine neće mnogo uticati na to, a ako bude vraćamo se kući.
Naučili smo ''tašun-tašun'' :) Medena je dok klepće rukicama, nije što je moja ,user posted image  ali tako je. Počne da plješće čim  ja počnem da joj pjevam,nebitno koja je pjesmica.
Ona bi sve nešto išla, ganjala a ne može sama, ne puzi još, pa se nas dvije borimo po kući.

Eto drage moje...isčitala sam postove i vidim da ste svi, hB, dobro što je najvažnije a oni koji su malo manje dobro želim brz oporavak.

Ljubac ekipi od Leile i njene mame :)

04.12.2008.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1664
17.7.2009 0:12:06   
mamabb
Eh, zaboravih i poželjeti dobrodošlicu novoj ekipi :) Nadam se da ćete se ugodno družiti s nama.

p.s. Hahaha, sad će me ružiti  tete sa teme za pravopis i gramatiku...vidi mi grešaka...haha ''odputujemo''

Legenda sam, nema šta.
Odoh, dok nisam još više zabrljala.

04.12.2008.

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1665
17.7.2009 7:52:21   
Anushka
dobro jutro svima, i novim i starim clanicama naseg "kluba":) nemam bas vremena pa vas samo pozdravljam. spremamo se napolje iako sudeci po jutru mozda i ne bude onako vruce kako su predvidjali. A ja imam bas puno posla a nemam kad pa sam malo nervozna.. i kasni mi pa sam rastrzana, u glavi sam otisla 15 godina unaprijed sta ako... alen zadnja dva -tri dana samo govori tatatatata i mm se rastopio, snimio ga pa pusta kome stigne, stavi na speaker telefon kad se cujemo da svi cuju kako ga sin zove isl, i samo leta za njim i ko papagaji tatatatata obojica sa osmjehom od uha do uha:)
puno pozdrava

od juce ga "tatam" po kuci, do sada nisam htjela, ali kako hodalica vise nije aktuelna, skoro da mi ne ostavlja izbora, i sav sretan "trci", drzim ga ispod pazduha, ne za ruke i obidjemo cijelu kucu, i pomalo se oslanja i na cijelo stopalo. Steka je jos uvijek No1user posted image

< Poruku je uredio Anushka -- 17.7.2009 8:04:08 >

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1666
17.7.2009 9:28:50   
new mama
Pozz drage moje i od nas dvije,kako ste mi,kako vi sa vrucinomuser posted image user posted image user posted image ,Ajna je nocas bas lose spavala non stop se budila,pa se kenka valjda joj vruce,a jutros prije 7 na nogice,a inace i ova dva dana slabije jede,valjda zbog vrucina,user posted image ostalo standardno fura po kuci,kucne se koji put,malo otplace i opet isto
Ja se vec psihicki pripremam za posao,a juce mi se jos stislo Ajna prisla pa sve hoce da je uzmem,ja kad je spustim place,joj,a meni nesto reko isto ko da zna da ubrzo moram na posao,ja i moje lude misli i onda otplacem turu jednu,makar mi lakse budeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako su mi ostae bebice,vidim standardno kod svih,bitno je da su samo zdravi,hodate,uzivate,treba iskoristiti jos malo ljeta user posted image user posted image user posted image
Velika pusa od nas dvije pa se javimo opet,malo opsirnije,odoh Ajnu uspavati,evo je opet place,prispavalo joj se
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1667
17.7.2009 13:24:00   
mamina princeza
Hej drage moje evo da s ei ja malo javim....nismo bas cetsi na ovoj temi,a l eto trudicemo se jer ovo su ipak beba - drugovi i drugarice 2008 :))))
Kad vec nemam vise hanumica da se mahala ....:(

Mi smo hB dobro, Dz me malo zezi ponekad. Sad je faza da nece u kolica duze od 10 minuta pa teko da mozemo i setat negdje. juce je polako pocela i da se pusta napraila je par koraka i to citavim stopalom. Jos uvijek ne pikam da je prohodala al kad bude obavjesticu vas aBD :) cim se za nesto uhvati odmah se dize na prste al kako se sama pusti tako je na citavoj nogici - valjda teska debeja guza da bi na prsticima hodala. a bas sam se bila zabrinula zbog toga. Imamo cetiti zubica  - jedan se jos i ne vidi tek je izbio:)
Nemamo pojma koliko imamo kila i cm jer nismo odavno isli da se vagamo. Cekacemo da zahladni pa zajedno sa mrp vakcinom.
Pusa

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1668
17.7.2009 13:49:14   
idana_85
Okarice, kako je Iris,rucki li? Joj po ovoj vrucini ni mi odrasli nemamo apetit,a kamoli bebice. Super je ogradica,morat cu to pogledati,mada vise nije nijednom pao,sad je bas oprezan i cuva se.

Skvo, sta radi Umce. Vidim slike,igrala se s velikom djecom na travi,ma prava cura...rijad odavno govori Da-da za daj i ne,ne kad nesto nece i uz to vristi. a fino pruza ruku i govori da da, i pokazuje sta hoce...vala da sam bas sretna sto je to naucio i nisam.
Ovih dana ima i napade bjesnila,samo pocne mahati rukama,udarati,kociti se igalamiti a zubice stisne i skripi njima, neki dan se bacao u hodalici...Joj kako sam se bila iznervirala,al sta cu...geni su geni.

senka27...dobro nam dosal. daj navrati na neku RR kaficu da te vidimo,bas sam te pozelila. Bakir je mirnica i smijalica kao i Rijad,ali zadnjih dana pravi nestasko. ja se nekada pitam je li to ono moje fino mirno dijete. rijad je jucer propuzao i od tada fino puzo. a od kako je naucio ustajati, katastrofa,samo gleda za koga da se uhvati,ustane i onda govori eeeee da ga vidis, pa kad ga pogledas nasmije se i pokaze svoje krezave zube i mi mu kazemo bravo,a on se sav vise koci od srece

mynxelee tu sam,tu sam,samo sam u frci. kao sto rekoh senki,rijad je od onako fine mirnice postao pravi nestasko...draga moja noge su mi ko kod vukodlaka,nemam se kad ni izdepilirati....vidim ivan momak citav...a i kaka mu smrdi. joj ja sam mislila nicija ne smirdi ko kod rijada i mm...a kad prducne....tesko ces nekog manje bliskog ubjediti da je to bio rijad,a ne neko od roditelja
sta je sa muzicem,sta ga boli' nadam se da ce to biti uskoro ok,ne brini se. kakav je to stan?
sto se tice pijenja vode,ja sam konacno rijada naucila na falsicu,al najvise voli da pije i ne prosipa onu jana junior,onako iz flase. ne znam ima li kod vas tamo jana, al to je flasa gdje se ona plastika gore povuce i pijes, sisas ustvari. a dok je pio iz sace,ja fino kuhinjsku salavetu slozim u kocku i stavim ispod i neka upija,na strik poslije na susenje i sve tako.
ma ne trebas gledati na sat za hranjenje,ja gledam uvijek da rijad dobro jede pred spavanje,naravno ne uspijem uvijek jer me nekada prevari i zaspe ranije. ali gledaj da je nesto laganije,ja obicno dam mlijeko (samo ili sa malo cokolina), supice mu malo zadrobim,voce itd, i onda na kraju jos malo podoji. Rijad je 8 mjeseci dojio,a od 6 mjeseca je imao jedan,a nekada nijedan cvrsti obrok. Ne jer mu nisam davala,vec nekada jednostavno nije htio,bilo mu je dovoljno da doji. Tako ne brini...gladno dijete place, ne mozes ga usutiti dok ga ne nahranis,prema tome da je gladan bunio bi se.

anushka,rijad slabo hoce flasicu,pogotovo kad je nervozan. sinoc sam spremila malo vode,jer se preksinoc stalno budio,slomio me. ali sam ustajala oko pola 3 u wc i nahranim ga, i on oko pola 4 nesto kenko,dam mu malo da doji,povuko par puta i to je,spavao jutros do 7h, sinoc od 10...tako da je dobro,ali od sad cu mu pokusati nocu malo davati vode,jer ovdje kod nas u stanu citav dan grije u nasu sobu sunce, tako da jepakleno i danju i nocu,sigurno zedni,kao i ja,stos e budim po svu noc zedna. bicu uporna s flasicom i valdja je prihvati. za sve sam do sad bila uporna i prihvatio je. moram se pohvaliti da vec sada pije mlijeko iz flasice,doduse kad mu pomjesam sa malo onog monte mlijeka. vodu i sok isto tako pije...lud je za sokom od borovnice.
ja vala vise ne ganjam tablice, pa deseti mu je mjesec. jedino mu po tablici uvodim zumance i izbjegavam te alergene djidje,jer smo i mm i ja skloni alergijama.

danijela mo dobro nam dosal draga, drago mi je da si i ti sa nama.

slono,dobri su djecaci...nadam se da ces dobiti i curicu. i ja sam na dosta mjesta citala ovo za plodne dane, da su tada djecaci,a curice okolo,valjda su ti zenski spermici izdrzljiviji. isto sam citala neko istrazivanje gdje kaze da su zenski spermici otporni na vrucinu,a muski nisu. pa kad ne budu plodni,a bude zega kao sada...samo navali. tek za info, moj rijad je za cet u sred srede plodnih dana user posted image

škorpija, i meni je po toj kineskoj tacno,ali znam slucajeva kojima nije,bas ima negdje na forumu o tome

enna,gdje si draga u bih, ako budes u sa,javi se za kaficu. pusa tebi i bebici

eh odoh se sada istusirati dok smrdo spava,pa se cujemo,pusa za ajnicu i ostale bebice

< Poruku je uredio idana_85 -- 17.7.2009 13:50:42 >

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1669
17.7.2009 15:53:35   
bebbe RR
Evo opet nas nakratko, samo da pošaljemo ljupce svoj našoj raji!

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 1670
17.7.2009 16:21:57   
slono
Samo da vas pozdravim drage mamice! Trebat ce mi malo vremena da se uhodam , da vas upoznam, ali ne zamjerite na tome......... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Vidis moja idana_85 da je to tacno za plodne dane....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  I mi smo obojicu, a ovog drugog 100% napravili po sred plodnih i samo plodnih dana, ali sad znam sta mi je ciniti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj bebac se prije tacno 7 dana osunetio, valjda ce i konci otpasti brzo, 7.mjesec zubica ni na pomolu, ali sve jedem, zilav sam i skacem kad me cuvaju uspravno, odskacem ko loptica!!!!!

Ljubite svoje bebice, neka su vam sretne i nasmijane i javim se opet!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio slono -- 17.7.2009 16:22:49 >

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1671
18.7.2009 6:55:58   
Anushka
Mi opet uranili - zoru prevariliuser posted image
Nista novo kod nas, vec redovno preskocimo jedan cvrsti obrok, hvala Bogu fino spava u toku dana, jeste da od 1 do 5 malo izludimo po kuci, al da se izdrzati. Evo sad bi vec za pola sata napoljeuser posted image  cim doruckujemo idemouser posted image  
Inace u vecernjoj setnji sretnemo dosta mama, i obicno se fino ispricamo, al uvijek se nadje neka da mi "daje savjete" sta moje dijete treba ili ne treba, zavisno od nivoa bezobrazluka toliko mi i pritisak skoci:) ljudi sebi bas daju puno za pravo nekad..
a ovih dana sluzim umjesto hodalice, "tatamo" po cijeli dan, a alen samo govori tatatata i mm se jos uvijek topi od miline:)
vidim da su i ostale bebice OK, nadam se da ce tako i ostati, puuno pozdrava od nas dvoje!

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 1672
18.7.2009 8:32:12   
bebbe RR
Dobro jutro!
Anushka, bas me nasmija s tim mamama koje daju savjete. Ni ja to ne volim, i nikome nikada ne dajem savjete, ali, desi mi se isto ponekad. Samo, mene ti to ne nervira ni najmanje. Na jedno udje na drugo izadje. Ljudi imaju različita ubjeđjenja i pravo na to da ih imaju i odgajaju svoju djecu kako hoće. Ružno je siliti ljude da misle i rade kao ti pogotovo ako te nisu pitali, zar ne?!
Mi se probudile. Ostali spavaju. Juče smo opet bili na izletu, pa sam umorna. Moja mama ide nazad u Sarajevo u ponedjeljak. Mislim da joj je bilo fino i da se odmorila od svakodnevnice ovdje kod nas.
Sada cu morati Emi pripremati dorucak pa da ne duzim! Inace, Emicka je OK.
Ljubimo vas i pozdravljamo Ema i ja sve! 

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1673
18.7.2009 19:42:25   
mynxlee
MM mi od ponedeljka ide u bolnicu. Ostace 8-10 dana. Ima lumboishijalgiju. Juce ujutro kad je dosao i saopstio da mora u bolnicu, poceo je plakati. Ja onako iz sna, ne znam gdje sam i sta sam, jos on place. Tesko mu sto ce se ovojiti od nas, sto necemo skupa provoditi noci. Pokusavala sam na sve nacine da ga utjesim. Cim bi pogledao Ivana ili spomenuo njegovo ime, zaplakao bi. I ja sam se potresla i plakala juce cijeli dan. ovih dana smo nikakvi. Jos mu govorim dolazicemo svaki dan da te vidimo, jer je bolnica 15-ak km od nas, ali dzaba.
Previse smo vezani, a on je preslab na Ivana.
Eto... Ne znam kako cemo se rastati u ponedeljak. Znam da za nekog ovo sve zvuci smijesno, ali takvi smo i ne mozemo si pomoci.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1674
18.7.2009 19:56:50   
nikita
Bas mi je zao Tanja , nije to smjesno jako je se tesko odvojiti pileta i zene/muza...Nadam se da ce biti uspjesna operacija i da ce se sto prije oporaviti...

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *