nita -> RE: Bebe 2008 (7.4.2009 18:07:09)
|
Cao, mame! A što je fino kad je vrijeme lijepo! I mi smo danas puno vremena provele vani. Drage mame, ma to je dobro što bebice plaču kad primaju vakcinu, bez obzira koliko nama bilo stresno. Da beba ne plače kad je ubodu to bi bio ozbiljan problem. Mynxlee, Ivan je, mašallah, velika i napredna beba[sm=bravo.gif] Još malo pa ga valja ženit [sm=smiley36.gif] Jesu li mu okice već smeđe ili samo tako izgleda na slici? Sarah dobila zubić [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Manuela i moja bebica čitavu zimu nije izlazila i sad i mi pokušavamo to da nadoknadimo, ako ne u šetnji, onda na balkonu. Divim se mama koje su izvodile svoje bebice u januaru i februaru. Znam da je to zdravo za bebe, ali mene bilo strah. Dinciii, nisam koristila taj ćilibar, a i nešto sam skeptična da može pomoći. Ali ako Rejhani djeluje, onda ga svakako treba nositi. A i mogu da zamislim kako joj lijepo stoji [sm=smiley1.gif] Melissad, nadam se da Dina više nema temperaturu. Mm sljedeći mjesec poslovno ide tamo u Belgiju. Kako sam mu zavidna što i ja ne mogu[sm=smiley13.gif] U kojem si gradu? Nadam se da se bebbe sprema za put u Bosnu i da je zbog toga nema s nama. Pusa
|
|
|
|