Anushka
|
e drage mame, hvala Bogu, juce je zaspao oko pola 6 i do 4 je spavao, doduse svakih sat do sat ipo je trazio sisu, al doji i nastavi... i od jutros od 4 dernek isto, spavao pola sata od pola 12 do 12 napolju i sad je prije 10 minuta napokon zaspao. Izgleda da je uhvatio neki novi ritam.. a ja ni u trudnoci nisam mogla spavati, sve sam zore docekala ne znam kako umorna da legnem.. a jos budala pratila serije u neka doba na novoj tv, pa spavala 1-4h i nekako se i naucila.. nekad popodne odspavam malo i nastavim.. tako i sad snjim, u komadima po sat-dva, i nekako funkcionisem - zaboravim da sam umorna. a te zubice mi navijaju od drugog mjeseca kad je poceo da grize sve redom, nama je prste izgrizao, pa meni ramena, ruke, bradu pa je poceo svoje prste u usta trpati, stalno je sve mokro, al zubicima ni traga, pa kad budu cut ce se.. Manuela, cestitke za puzavca Melissad, uzivaj sa svojom poslusnom bebicom, mene sve plase da ce sve manje i manje spavati New mama, hvala ti na brizi, bilo bi dobro da ovako nastavi, makar se budio svako malo da doji.. jos mi ne ide u glavu da bebe prespavaju noc bez budjenja, al zato smo se danas naslusali komentara kako je hvala Bogu narastao, velike mu i rukice, jak, kocoperan, skace dize se, sjedi sam u kolicima, nece da legne, i svi komentarisu pa vidi se da doji.. a ja se mislim da znaju koliko... manuela, vec se ja izjadala, navikne se covjek na sve pa i na ovo, pogotovo kad znam zasto.. skvo, i mene vade te setnje i kafice, doduse, ja se ispricam sa malim - kao da me pozeli, al bar je dobrica i zabavno mu je sjediti samnom na kafi - bar za sad:) eto ispisa se ja, premorena, al moram se kucom zabavit dok je jeftina struja, pozdrav svim mamama i bebama, i da Bog da se svi naspavali nocas
|