idana_85
|
Dinci, gdje ces u BiH, mozes dogovoriti sa forumasicama kafu kad vec dolazis.....Cestitke za novi bibi. Mogu misliti kako si sretna. Mynxlee, ne brini, i ja sam imala tu fazu s mm, ali se lagano vracamo na staro....donekle smo malo i mi krivci za tu situaciju, nakon poroda nam nije ni docega, nailaze na odbijanje stalno i kasnije se priviknu...Kad se sjetim, moj mm se sredi, namirise,obrije, ugasi laptop,tv,sve zivo i ceka me, ja samo kazem "Laku noc hani", nemam ga snage ni poljubiti i okrenem se, on se isfura a ja vec spavam...I onda on igra igrica, sad se zarazio dzaba ti sve zavodjenje...ali lagano i to prestaje.... Joj znam kako te hvata nostalgija, ma ja sam se udala s jednog kraja grada na drugi pa mi moji ludjacki fale. A i mm se nekad ubezobrazi nece da nas vozi, ne ide mu se, a meni zao bebu po gradskom prevozu trucati....Ma bice to sve dobro. Ja kad odem kod svojih onda jedva cekam da se vratim svojoj kuci sa svojim muzem i bebicom.... Cijenite drage moje to sto nocu mlijeko nadodje. Ja sam se znala probuditi mokra sva od mlijeka, jer Rijad je prije spavao po 8-9 sati u komadu. I odjednom sam se probudila nocu a one prazne....od tad se cesce budi jer manje jede, vuce jadan,vuce i kad ga san smori nastavi,a nije sit, onda se za sat do tri opet budi i sve tako. Ali opet dobro spava, od 8-9h pa ujutro do 6-7h. Nekad se budi samo jednom. Sad ga cini mi se muce zubici pa se budi cesce, ne od gladi vec samo da ga uzmem i zagrlim....Dusa pepa, neka su nam zivi i zdravi... Flasica nista....ako pojede sada 20ml to ti je....a sa sise se ne bi skidao....Da bar sta ima u njima... Jesu vase bebe nemirne dok doje? Moj Rijad mlati nogicom, hvata je rukom, razvlaci bradavicu, jel cuje kakav zvuk sa strane okrece se, stenje...Smori me dok ga nahranim...