bebbe RR -> RE: Bebe 2008 (24.2.2009 11:51:30)
|
E, Visnja, bas me nasmija tvoja grebava maca. Djeca su stvarno biseri najveci na svijetu. Evo, mi dosle od frizera. Skvo, ni kod nas to ne moze da Emica lezi, a ja se pirlitam, a ja jos uvijek glupa pa ne mogu da je ostavim, nikome osim MM, te sam isla prvo po svekrvu, pa smo sve tri isle frizeru. To mi je jedini nacin za sada. Ali, dobro je. Samo sam skratila krajeve, oprala i isfenirala, tako da mi nije trebao povjerljivi frizer, sto rece Dinciii. Nemam, poput Malaaaa-e, frizera kuci. MM ni ne primjeti kada po 10 cm skratim kosu. Zato mu stalno prijetim da cu se ofarbati u plavo, pa da vise jednom za sve ove godine primijeti da sam bila kod frizera!:) A sto se tice nocnog hranjenja, juce me je moja najbolja drugarica koja je u SA bas naruzila sto se budim da hranim Emu. Kaze, pusti dijete i ne maltretiraj je. A ja sva zabrinuta je li joj dosta[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] S Anjom nisam bila tako luda, Anja je bila kilo teza kada se rodila i od pocetka je spavala cijelu noc... Sta vi mislite, ima li smsla buditi dijete ako ono hoce da spava cijelu noc?! Hoce li to naskoditi napredovanju? Nana_Ze, super ti je savjet za prehladu. HB, sada mi ne treba, ali zapamticu ga.
|
|
|
|