mynxlee
|
Evo proslo vec 15h, a moj mali svrco nece da spava. Ovdje kisa pada od jutros. Danas je Ivan malo bolje jeo. Za dorucak je jeo purece salame i sira, pio sok, naravno, a za rucak supice, przenica i 2 flasice mlijeka sa bananama i jabukama. Jos nismo preselili Uredjujemo jos uvijek, a problem je sto to mozemo samo 2 dana u nedelji. Uzeli smo zavjese i tepihe i jos mnogo onih sitnica koje nam trebaju, a koje sve kostaju. Gotov smo bankrotirali Kupili smo i tv, kucno kino... Samo treba postaviti. Zavjese sam namjestila, a MM-u sam dala danas zadatak kada me odveze na kurs, da produzi do stana i stavi zavjese, jer se ja svejedno ne smijem protezati. kad sve namjestimo i to lijepo ocistim, slikacu i postaviti vam slikice da vidite. Kako god da bude, mi se ponosimo, jer to je ipak nas prvi stan i u njega je ulozeno onoliko novca koliko se moze, ali zato ljubavi ima bezgranicno Na kursu mi super. Rasturam Imam super ekipu, tako da se nadam da cu steci neka ova prijateljstva. Ivan ostaje s tatom, babom i djedom dok sam ja na kursu. Sve im lijepo pripremim, ali opet mene sve ceka. Presvlacenje, kupanje i da jede opet koliko - toliko. Na kontroli sam bila u utorak. Nije nam doktorica mogla reci sta cu roditi, jer nam beba okrenula guzu. Uglavnom beba lijepo napreduje. Vec je duga 27 cm, a teska 500 g. Toliko se vrti da doktorica ne moze izmjeriti, a mm se sikira da je to nesto lose sto je aktivna Kanita25, ma i ja kad se raspisem, pa ne ode, poludim. Cestitamo za prelazak na tutu. Kako duras sa svojom pupom? Hvala ti na cestitkama. Jos malo, pa svoj covjek. Bebbe, veliki pozdrav tebi i Emi. Nesto te nema. Bitno je da ste dobro. Mamabb, cestitke za vrtic. Ljubimo i mi vas. Medic slatki, mogu samo zamisliti kako ti je bilo. Evo i meni je svasta proslo kroz glavu i toga se bojim, uzas jedan. Kod nas brave od ulaznih vrata s vanjsku stranu nemaju steku, pa se sve bojim da ne izadjem, a da nisam ponijela kljuceve i da mi ostane dijete samo u stanu. Iako ga nikad ne ostavljam samog, svasta mi tako prolazi kroz glavu, sta da se to desi, sta bh uradila. Emma.L, vi ste znaci skoknuli i do mora. Bas lijepo. Nadam se da ce i nas Jadran ove godine malo smociti, pa makar 2 dana - 2 dana. Evo ga place nesto. Idem. Pusa.