RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> »Mrdajmo« zajedno

Poruka

Full Moon -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (24.2.2014 20:43:58)

Divne slike[sm=smiley1.gif]
Bravo May[sm=bravo.gif]

Evo malo da tema zivne, nije nam ovo takmicarska ali je tematska ;)

url=http://www.Slikomat.com/slika/5638210.htm][img]http://www4.slikomat.com/13/0224/yru-P20900.jpg[/img][/url]

leona81 -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (24.2.2014 20:56:21)

divno [sm=bravo.gif]

leona81 -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (24.2.2014 20:57:02)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

leona malena je odlučna i zna šta želi, dopada mi se :-))
nekako su joj linije stroge, djeluje neustrašivo

haha hvala ti, ma ona inace crta samo konje ovo je meni za ljubav:)

M kao Mama -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (25.2.2014 8:45:38)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Divne slike[sm=smiley1.gif]
Bravo May[sm=bravo.gif]

Evo malo da tema zivne, nije nam ovo takmicarska ali je tematska ;)

url=http://www.Slikomat.com/slika/5638210.htm][img]http://www4.slikomat.com/13/0224/yru-P20900.jpg[/img][/url]

predivno, pored svih ponuđenih konja, ovi su mi nekako najrealniji, baš divno crta za svoje godine, ona me je baš iznenadila, i od Skvo U, baš su super

Full Moon -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (25.2.2014 9:32:19)

Hvala:-) mislim da su ovo jelen i srne:-P konjici su joj obicno sa krilima:-)

Skvo RR -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (25.2.2014 9:34:42)

mama_alma blagodarim.[sm=smiley1.gif]

Ari -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (25.2.2014 11:20:23)

Evo da se i mi pridruzimo svima u ovoj nagradnoj igri, posto strasno volimo Okaidi, a volimo i crtati :-) Pretpostavljam da je to to, da ne treba slati/postavljati negdje drugo?

Veliki pozdrav od Arslana, mame & tate [sm=smiley20.gif]

ARSLAN OMEROVIC, 6 godina, Sarajevo
[img]http://www4.slikomat.com/13/0225/atc-192095.jpg[/img]

emi7908 -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (25.2.2014 11:20:23)

Radovi su genijalni [sm=smiley36.gif] Bravoooooo za malu raju [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

leona81 -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (25.2.2014 15:46:12)

neka djeca zaista imaju talenta, ni ja ne bi znala nacrtati ovako

EEDITH -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (25.2.2014 15:59:49)

meni su svi crteži prekrasni,koliko je tu samo dječje mašte utkano i koliko ima detelja,ma svaki crtež je posebna priča [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]

veeseelaa -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (26.2.2014 10:10:34)

meni ona Umina princeza liči na mamu almu

Hanady RR -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (26.2.2014 12:54:31)

baš si u pravu...evo vratih se na treću stranu gdje Umin crtež...
lijepa princeza...
ma tako je to obično, lijepa dijeca, lijepih majki, samo za lijepo znaju i nacrtaju lijepu pribcezu koja liči na lijepu tetu...
dododuše mama lama je malo mjnjela boju kose...al kruna joj je ista kao što je stalno nosi ponosno s razlogom

Hanady RR -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (26.2.2014 12:55:33)

IZVORNA PORUKA: Ari

Evo da se i mi pridruzimo svima u ovoj nagradnoj igri, posto strasno volimo Okaidi, a volimo i crtati :-) Pretpostavljam da je to to, da ne treba slati/postavljati negdje drugo?

Veliki pozdrav od Arslana, mame & tate [sm=smiley20.gif]

ARSLAN OMEROVIC, 6 godina, Sarajevo
[img]http://www4.slikomat.com/13/0225/atc-192095.jpg[/img]

joj što je ovo lijep crtež[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dinch -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (26.2.2014 21:56:44)

Sajra 5god.
http://oi57.tinypic.com/16iigyr.jpg

salmy -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (26.2.2014 22:00:21)

Je li se moze uclaniti samo zbog crteza?

Imam prijateljica cija djeca super crtaju,a nisu clanice

Vidim novih ovdje,samo zbog crteza ili onako[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (26.2.2014 22:00:23)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

lijepa princeza...
ma tako je to obično, lijepa dijeca, lijepih majki, samo za lijepo znaju i nacrtaju lijepu pribcezu koja liči na lijepu tetu...
dododuše mama lama je malo mjnjela boju kose...al kruna joj je ista kao što je stalno nosi ponosno s razlogom

ne znam zašto al mene ja jako posjetila na nju

nisam znala ovo za krunu [sm=smiley36.gif]

Dinch -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (26.2.2014 22:04:42)

Sve su slike prelijepe! Bravo djeco [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

Hanady RR -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (26.2.2014 22:07:39)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

lijepa princeza...

ne znam zašto al mene ja jako posjetila na nju

nisam znala ovo za krunu [sm=smiley36.gif]

Idem, padnem, ustanem, popravim krunu i nastavim dalje!

to mogu samo srčani dobri ljudi, iskreni, a ne zlice i oni uvijek imaju krunu[sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (26.2.2014 22:08:06)

IZVORNA PORUKA: salmy

svaki registrovan član portala može učestvovati :)

Hanady RR -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (26.2.2014 22:08:59)

pa kada se učlane članice su[sm=smiley1.gif]
Zašto da ne, što više crteža to bolje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
a ko zna možda i aktivne članice ostanu[sm=bravo.gif]

salmy -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (26.2.2014 22:11:24)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Divno [sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (26.2.2014 22:13:58)

Divno [sm=smiley1.gif]

ali je opomeni da je RR virus čudo [sm=smiley36.gif]

salmy -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (26.2.2014 22:17:46)

Divno [sm=smiley1.gif]

ali je opomeni da je RR virus čudo [sm=smiley36.gif]

uglavnom se registruju kad je nesto ili dobiti ili zakuhati[sm=smiley36.gif]i vise ih nema na mapi... Mi stalne smo tu vjecito...u svakoj situVaciji pa kako god nam[sm=smiley36.gif]

anitaa -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (27.2.2014 12:33:59)

Ovo je baš za moju dušu, jer sam i sama obožavala crtanje, znači možemo sudjelovati ono revijalno (valjda će uspjeti, nisam do sad objavljivala slike)...

Sara, 2 godine

http://www4.slikomat.com/13/0227/mzy-5b.jpg

Hanady RR -> RE: Nacrtaj OKAIDI princezu ili princa i osvoji vrijednu nagradu! (27.2.2014 12:37:20)

IZVORNA PORUKA: anitaa

Ovo je baš za moju dušu, jer sam i sama obožavala crtanje, znači možemo sudjelovati ono revijalno (valjda će uspjeti, nisam do sad objavljivala slike)...

Sara, 2 godine

http://www4.slikomat.com/13/0227/mzy-5b.jpg

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

hej dvije opdine male[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
uspjela je fotkica[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>