smirna
|
Kakva je situaciha? Jeste li dobili bebu? Jesu li se stvari popravile? IZVORNA PORUKA: vahyy cure moje ,sada mi je stvarno tesko i trebala bi vase savjete,osjecam da ne znam sta radim ,naime u braku sam godinu i par mjeseci,prije vjencanja sam ostala trudna i par dana nakon vjencanja imala saM MISED,U 7. sedmici ,to sam jako tesko podnijela,moj muz je bio divan ,bio uz mene sve je bilo ok ,i da napomenem i kad smo se upoznali on je bio divan tako da sam se ja udala i dosla zivjet u drugu drzavu,on inace radi u razminiranju i ide povremeno na terene,ali uvjek smo se dogovarali da ja dolazim mami kad on ode,i eto tako je i bilo,svaki dan skajp ,porukice sve ok,ja sam dole uvjek imala problem da se naviknem jer je druga saredina,o9nda njegova mama zivi u blizini i napocetku se mjesala i svasta mi je znala rec,ali on je uvjek bio uz mene cak joj jedno vrijeme nije ni isao,mada sam ga ja molila i svadjali smo se,htjela sam da ode i poprica s njom jer nisam htjela probleme s njom,ali on to nikad nije ucinio,samo je guro probleme pod tepih,od juna prosle godine smo radili na trudnoci,to smo htjeli,imali smo problemcica kao i svi drugi,standardne svadje,moja prigovaranja,kao sto ih ima i svaka zena,cak smo u 10 mjesecu i poceli ic njegovoj mami,kao imali smo neki odnos,i onda se desava problem,on u 11 mjesecu ode na teren ja dodjem mami,i primjecujem dok pricamo na skajpu njegovo deranje,ja ga ne razumijem itd,u decembru uradim test i ja trudna :))))),bila sam presretna i prestravljena i mislila da ti mali problemi nisu nista jer stize beba i bice on uz mene,medjutim kad smo se vratili kuci on druga osoba,najednom ja nevaljam ,ja sam jezikaca,kao on sa mnom jedva zivi vec godinu,ja sam protiv svih njegovih,pocne postavljat neke uslove,stalno me usutkava,svaki dan svadja,kaD KAZEM DA SAM TRUDNA I DA SE BOJIM KAZE trudne su i druge i tako non stop svadje,prije mjesec dana opet treba na teren i posto sam trudna i imala cak i malo krvarenja mi smo se ranije dogovorili da me dovuce mami u bosnu jer sam dole sama u tudjini,i on je mene i dovuko,i tako je on bio na terenu i cak nijednom nije upalio skajp,svaki nas razgovor zavrsavam svadjom,okrivljuje mene za sve,ja placem i patim jer ispadam za sve kriva,ja sam stalno zvala sve se nadam bice ok ali bude jos gore,on spominje kao nemoze prec preko uvreda koje sam rekla,a obo0je smo se svadjali i on je meni rekao svasta,tako da to i nije raZLOG,ONDA POCNE PRICA kao da ga ne ucjenjujem trudnocom,samo poslovno sa mnom razgovara,i to me uzas boli,tako da se prije nekih sadam dana vratio sa terena ali nije dosao kod mame po mene,kaze on nije dobio latu ,autu istekla registracija,i sama znam da je finansijski kolaps a to ne razumijem,sta sam ja sad jadna kriva,kad kazem pa docu kuci ,on kaze ja cu ubrzo na drugu teren,onda zadnjih dana je i prica da ce ic za njemacku kao on mora radit,i kad ga pitam sta ce bit sa mnom trudnom,on kaze ja moram rADIT,MISLIM I RAZUMIJEM MORA SE ZBAVIT NOVAC,ali on sad kaze on ce odlucivat sta hoce,a ja ako hocu bit u braku i tako da bude ,ako ne da radim sta hocu,al cure mo9je ja sam ko9d mame a on ne zeli reci ni sta ni kako cu ja ,on mora radit,para nema ,kad mu se ja javim tad se i javi,ne znam sta da radim ,ako on ode ja bi dole bila sama u drugoj drzavi trudna ,ne znam vise sta da mislim ,kako god mu se obratim 0on me krivi i govori ja cu kako ja hocu,znam da sam napisala dug tekst,vise ne znam sta pisem ,jer ovo je tesko i opisati da se neko ovako promjeni,al ja ne znam sta mi je cinit,toliko smo htjeli ovo djete i on sad kao da bjezi ,a ja ne znam sta bi,mislim ako ja ne bi nazvala da se on ne bi ni javio
|