Mirkica -> RE: Nemirna Asja (23.1.2014 10:33:23)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Sta da ti kazem , ovo podebljano govori sve. Potpisujem Hanady .I mislim da djeca kojima roditelji nisu u stanju, dok su još mali, uvesti granice , autoritet , poštovanje teško i u starijoj dobi prihvataju roditeljsku riječ kao zadnju. apsolutno ja ne mogu da vjerujem šta sve vidim, čujem i pročitam ljudi moji, žene moje samo red, rad i disciplina svacija djeca su ziva , nemirna i imaju faze , ali djete od dvije godine vec pocinje da prelazi svoje faze i ond ami roditelji MORAMOOO znati da postavimo granice , djete mora nauciti da ne moze sve biti po njegovom i da NE znaci NE (kao sot hanady rece) ja jesam razumazila svoju djecu , na neki svoj naicn mazim ljubim volim , nosam titram sve ali kad ensto zabranim , pa necu da se stidim kad gdje s njima odem . NE kaze se djaba djete od dvije godine ispituje granice kod roditelja da vidi dokle moze ici , ma nije to dzaba moj se znao bacat po podu kad mu nesto nedam al se naucio par puta se bacao skopntao ne vrjedi ih sad odmah shvati , 3,5 godine mu je ima svoje vragolanije ali sve u svemu je dobro djete i slusa nas a da sam pustila te nejgove faze pa popusti danas sutra , kucu bi nam na glavu nasadio. MA to vam je slicno kad se udas odma se n apocetku postave granic e;)))) ko je sef hahahahaha ako pustis odose koal nizbrdo hahahahha .
|
|
|
|