Emina*
|
Heheh, suuper su onda... MI smo malo off-topic, ali eto, nadam se da ce moja prica nekome pomoci, da bar roditelji se postave tako, da ocekuju od njih pojedine stvari... Bakir ide u privatni,i prezadovoljna sam njegovim boravkom tamo.. Uvijek me uvede unutra kad ga donesem, uzme ga u ruke, a on jedva doceka kad vidi one tete.. Odma ruke prema njima, da ga uzmu... Tako da mi je ta njegova reakcija i suvise nego dovoljna... Fino jede, spava, ma ljepota... Tete su predivne, sve mi kazu, jel jeo, jel spavao.... I kad sam ga odvela da ga upisem, zena je pricala sa mnom skoro pa sat vremena, pitajuci me sta on smije da jede, posto maksuz za bebe prave hranu posebno... Kad god sam dosla, uvela me je u sobu gdje borave manja djeca, on je uvijek bio sa 2-3 bebice njegovog uzrasta, i igrao se s njima, i tu je uvijek bila jedna teta... On prica, melje, smije se.... Tuzan bude samo ponedjeljkom, jer kako vikend provede sa nama, pa ga malo poremeti, ali u drugim slucajevima, ne mogu da opisem koliko sam sretna.. A to za nezgode, pa desavaju se, i ako padne, u redu, moze i meni kuci, tako da padne, ali pojedine stvari, ne mogu, niti zelim da tolerisem...
< Poruku je uredio Emina* -- 31.1.2009 8:02:08 >