dana3 -> RE: Važnost Autosjedalica (22.10.2009 10:23:29)
|
IZVORNA PORUKA: micica Drage moje, ja po prvi put trebam sama sa bebarom u autu pa me malo strah. Sjedalicu imam, kupljena zajeno sa kolicima Kombinacija. Gracova je. Medjutim, meni ona izgleda ogromna. Vidjela sam slicicu na forumu kako bi bebe trebalo sjediti u njoj ali meni je to ... Ona mi je premala, tek joj je mjesec i nesto. Sva upadne u sjedalicu. Ne znam kako da je svezem? Bojim se da ce joj biti neudobno. Sta da radim? Zbog svega toga i ne izlazimo iz kuce. Pomozite Mozda ima slika ili sma gledala negdje drugo-ali ako mislis da beba upad au sjedalicu dok je mala,tavi se smotan peskir pod guzu,a oko glave sa strana isto tako jedan da glava ne leta tamo -ovamo moj sin je bio toliko mali da smo ga jedva vezali u sjedalicu ali smo dobili uputu kako ga vezati! Bebama nije neudobno jer su anatomski oblikovane i pazi da je guza bebe uvijek u udubljenju sjedista,i provjeri da li su lejda uz stolicu da nema velik epovrsine slobonde izmedju ledja i naslona stolice Sretno u setnji i ne sikiraj se za bebu jer nije neudobno[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|