Lejla Ka -> RE: Važnost Autosjedalica (27.5.2013 11:02:50)
|
IZVORNA PORUKA: yasemin triplmamaa vidim da se razumiješ u autosjedalice mi smo prije mjesce našem malenome kupili auosjedalicu Cybex 2pallas fix , ima sve certifikate i proglašena je lani u EU za najsiguurniju autosjedalicu . nalazi se na stranici bimaco http://www.bimaco.net/brand.aspx?b=cybex pa ako bi mogla molim te da prokomentarišeš istu , jer kao majka uvjek volim čuti neovisno mišljenje , hvala unaprijed Najbolje će vam "neovisno" mišljenje dati korisnici sjedalice. Crash testovi su pokazali da je ova sjedalica jako dobra u slučajevima zbog kojih se primarno koristi, dakle u sudarima. Ja nemam ličnog iskustva, moja sestra ima Cybex Palas i oni su jako zadovoljni jer momak koji je koristi jako voli da u njoj sjedi. Sjedalica dobro leži u njihovom automobilu i to su neke glavne karakteristike koje se kod sjedalice procjenjuju. Možeš li mi navesti zašto se pitaš da li si pogriješila, da li imaš neke probleme? ringe_raja, tvoje dijete možda ne voli biti sputano, pa mu zato smeta vezivanje u sjedalici. To je međutim nešto što dijete prevaziđe kad dovoljno sazrije da shvati da je vezivanje u sjedalici jedini način na koji se voziš u autu. A to će shvatiti jedino ako se uvijek i neizostavno vežete, svi, kad se vozite. Što se tiće ljetne navlake, obično se radi o pamučnoj presvlaci za sjedalicu.
|
|
|
|