Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
rodio se mali lukas 21.12.2013 u 11,45 h porod je prosao dobro,sve je bilo uredu,nisu me rezali ja sam sama popucala imala pra sovova i sve ok :) ali je lukas nakon par sati od poroda zavrio u rijeci na kantridi u bolnici jer mu crijeva nisu radila..nakon 7dana trauma dosao je doma pa onda jos trauma i sad je napokon dobro mis moj mali.raste veliki je dosao,nekako se snalazimo.sad je mama malo lose jer pati od depresije ali bice dobro sve.ljubimo vas sve.i da lukas je bio velika beba 4120grama i 52 cm :) veci od alexa,a mama nema visak kila hehe
A, joj, Mnn, bas mi je zao Nadam se da je sve to lose sad iz vas! I da ce drugar odsad biti samo dobro, nasmijan i sretan. Zelim ti puno snage da prebrodis depresiju i sve te lose osjecaje koji te muce