ninuska -> RE: Ishrana beba od 12 do 18 m... (24.5.2013 14:18:59)
|
IZVORNA PORUKA: elmaL Vidim da vecina djece voli jagode, meni je tako zao sto ih E nece da jede a moji imaju svoje, neprskane i sad su odlicne, kao i tresnje koje vec prolaze. On se naime navikao na ono sto je jeo cijelu zimu : jabuka i banana, ostalo mu nepoznati okusi valjda, kad mu dam jagou, hoce da povrati ne zna izbaciti, samo zine i ceka da mu izvadim[sm=zmeden.gif] kako su vam djeca prihvatila novo voce, jer vec bi on to mogao sam uzimati i jesti, da li bi mu trbala malo forsirati ili pusitit, pa cekamo iducu godinu[sm=smiley13.gif] Sto se tice voca ja nisam imala problema hB, ali zato slana jela [sm=smiley29.gif]. Moja recimo sada nece bananu, a do neki dan jela ko luda. A, da mu jagode izrezes na male komadice i tako probas, pa moze sam uzimati rukocom ili mu ti das, ili da ih izgnjecis ( ovo ako nece komadice). ja bih mu nudila par dana, pa pauzirala ako nece i opet pokusala. Moja recimo najvise pojede kad joj dam malo hljeba i ko fo ona hrani golubove. e, da, ako voli bananu izgnjecis malo nje i dodas jagoda tek da se osjete. Pokusaj, steta da propadaju
|
|
|
|