Anushka -> RE: Ishrana beba od 12 do 18 ... (6.1.2010 9:18:38)
|
e moja Dano, ja nisam spavala poslije 4 sata ne pamtim! zaspao u 4 po podne ili u 11 uvece opet ustaje u 4.. moze se desiti jedino da jos ranije ustane, oko 2[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] a sto se teme tice, vidim da je i ovdje pusto. Ne znam je li do nejelica malih ali i mi smo skroz slabi, jede ove hapice lina danonina dukatina, i hljeba sa puterom, ostalo skoro nista. Juce je navodno jeo ribe kod mame dva puta, tako mi rece, ali ona smatra jelom i kad pojede 5 zalogaja. Ovih dana sam mu pravila supe, ali nije htio na kasiku ni njih, pa je popio u flasici prekjuce supu (prvi put sam mu tako dala) i naravno lino i mlijeko.. danas evo karamelino, pa cu ga opet ganjati sa bananom pa kad odustanem dat cu mu danonino, za rucak cu praviti pilecu corbu, pa cemo vidjeti u kojem obliku ce nju jesti, na kasiku, flasicu, udrobljen hljeb.. za veceru cu praviti kiflice sa sirom pa cemo nadam se to grickati.. kako ne smijemo jaja ni u tragovima jos bar 2 mjeseca bas sam u problemima kad treba izmisljati sta da jede.. a ovdje mi nema dovoljno ideja.. posebno za neki oblik slanog dorucka jer osim pure, peciva i mazanja, pita i bezjajnih razljevaka bas ne znam sta bi mogla slano za dorucak tj za jutarnji obrok.. a to sto sam sama snjim vise od mjesec dana sa ovakvim ritmom (ne)spavanja... uhh
|
|
|
|