emma.L -> RE: Ishrana beba od 12 do 18 ... (26.11.2009 8:51:59)
|
daja_sa, mislim da je možeš izdinstati sa lukom, kao saft. Vjerujem da će to bolje pojesti nego da je pržiš. I ako se fino udinsta, nije žilava i lako se žvaće. Mi smo neki dan pokušali tako spremiti pileće jetrice, ali nije ni došlo do usta, a već je letjelo okolo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Mama se onda ubijala 2 dana, hehe, baš mi je bilo 'u želju'. Mi kao ponovo malo bolje jedemo, pa smo jučer doručkovali čokolešnik, a večerali krompir i špinat sa sirom i bijelim lukom u normalnim količinama. A između je pojela 5 zalogaja pastrmke sa grila, 4 kašičice voćnog jogurta i pila sok (bili smo na izletu i čovjek bi očekivao da ogladni na svježem zraku, ali eto). Uglavnom je bio i Aptamil ujutro i uvečer po 150 ml, uvečer sa kašičicom meda [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Za danas smo pripremili frutolino, gustu teleću juhu, rendanu jabuku sa bananom, a za večeru planiramo ostatak špinata sa vrhnjem i možda jaje ako pokaže imalo volje za večerom [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
|
|
|
|