mišur -> RE: Ishrana beba od 12 do 18 m... (21.8.2009 15:26:33)
|
Evo i mene, ženice moje drage... Stigli smo sa mora dva dana ranije, jer smo se Luka i ja dobro prehladili... Bilo nam je super, dok nas nije uhvatila prehlada...Luka je super ručkao, ja sam nosila meso i njegovu hranu i nije bilo nikakvih problema... Jedino mali gospodin nije htio nikako u more, pa se brčkao u svom bazenčiću i nije htio hodati bos(što je meni posebno slatko vidjeti),već samo u papučama, i to ne onim koje sam mu kupila za kupanje, već u svojim kućnim papučicama...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pošto je par dana prije dobio nekakav osip po rukama, za koji je dr rekla da ga je nešto izujedalo i da je to alergijska reakcija na ujede, ja sam se nadala da će na moru sve to proći, ali se samo pogoršalo od sunca i morske vode...Tako da smo se mi odlučili vratiti svojoj kućici.... Odoh malo off topic, sorry! Evo danas je doručkovao cicvaru i popio mlijeko u tetrapaku na slamčicu, za užinu ananas i jabuku i domaći sok od šljive, a ručao je pileću supu sa hljebom...Za dalje ćemo vidjeti! Ima par dana kako nas pravo muči sa svojim jelom, odnosno raznim zanimacijama koje mu moramo prirediti ne bi li jeo.. Znam da griješimo po pitanju toga, ali šta da radim kad drugačije neće da jede...Ranije su palile raznorazne igračke i gluposti, pa pričamo svašta nešto, pa ja kao plačem jer neće da jede... Sad ni to ne pali...Ne znam jeli mu ovo neka faza, ali kad ga trebam hraniti, muka me uhvati...
|
|
|
|