M.A.M. -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (16.2.2016 21:45:15)
|
IZVORNA PORUKA: pony2507 Moja beba ima 3,5 mjeseci. Od samog pocetka je na AD mlijeku(Aptamilu). Kada je navrsila 3m napravila sam kasicu sa bananom i AD mlijekom. Pojela je nekih 5 kasikica. Imala je urednu stolicu nakon toga,bez ikakvih problema. Nije plakala,niti sam primijetila da je mucio stomacic,osim sto kaka nije bila zuta... Pocela sam joj davati cijedjeni sok od jabuke a zatim i od mrkve. Iscijedim na sokovniku,pravo u flasicu (jedna mala puna,125ml). Ona popije,i takodjer ima urednu stolicu. Dakle,njoj ne smeta. Zanima me vase misljenje jer sam citala da se daje prvo kasikica,pa dvije,pa tri itd. I to razblazena sa vodom sto ja ne praktikujem. Do sad je popila 4 flasice. Kao i svakoj majci bitno mi je da je dijete zadovoljno i zdravo... Da li sam ipak malo pretjerala...? Da napomenem da je izuzetno mirna beba koja super napreduje... Do sad hvala Bogu nismo imali nijedan "problem". Draga nemoj bananu davati bebici bar jos neko vrijeme,ipak je teska za svariti bolje joj daji krusku i jabuku,malo je prerano bebii za dohranu ali svaka majka zna svoje dijete najbolje[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|