NEAS -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (31.1.2016 19:55:06)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: NEAS IZVORNA PORUKA: Lady26 NEAS za princeze [sm=bravo.gif] Mi nismo probali jaje, sad se i ne usudjujem, ono probala ga je u jelima, tioa griz noklice za supu, u piti...sad nista trenutno ne smijemo sto ima jaja... Griz jede odavno, skuham ga na vodi [sm=smiley1.gif], a imaju griz pahuljice, samo se razmute u vodi kao cokolino i sl... Alergija??? Nije me dugo bilo, pa nisam upoznata... a jel ga kombinujes sa slatkom nekom varijantom ili cisti griz onako dajes? Moja jos malo treba u jaslice, a pola ne jede sto oni tamo kuhaju...pa reko da nisam pretjerala [sm=zmeden.gif] bit ce mi, kuhaj i za jaslice :) Alergija na nesto...nagadjaju pa su nam iskljucili iz ishrane meso, piletinu pogotovo, jaja ni pod razno, mlijeko, citruse i sl...samo povrce i voce (i to ne sve). Griz skuham na vodi i posto je takav nikakav [sm=smiley36.gif] dodavala sam voce/vocne kasice...ali sad to nece vise voli slana jela... I E bi trebala u vrtic ali tacno me strah [sm=smiley13.gif] zbog svega ovoga...vidjet cu jos Pa kad su ti rekli da ponovo pocnes uvoditi, da vidiš šta je konkretno?
|
|
|
|