|
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 6.1.2015 22:14:12
|
|
|
|
elmaL
|
IZVORNA PORUKA: Isha Moj je danas jeo mrkvu,krompir,crveni luk, i proso. Crveni luk sam mu ubacila prvi put danas. Nismonimiprobali c.luk jos, sve kontam kad cu joj ubaciti sa cim. I danas sam umjesto krompira stavila brokulu, brze mi bilo za skuhati. Ona mi je teska sa dnevnim spavanjem, ja je ninam na nogama cijelo vrijeme, tako da nemam vremrna , cim se probudi gladna je A ona pojede 150-190 g, znam jer nam je mjera ona tegla od kasice kupovna, napravim joj prije nego izadjemo vani i ponesem, to za dorucak. Nekad je svu pojede, nekad manje, vecinom fino jede. Za rucak sam joj davala manje, kontam da joj ne opterecujem stomak, ruca oko 16h kadi mi svi. Medjutim, vec dva tri dana vidim da joj je malo, pojede sve i jos bi. Pisala sam prije da nece vodu iz flasice da pije, medjutim krenula jem sadnakon rucka fino se napije, valjda do sad nije bila zedna Mi smo se mozda tek prije 4-5 dana ustalili u ovaj raspored, kad jede dorucak kad rucak, inace i nismo bas svaki dan imali dva obroka, zavisi od nje, Ja potopila amaranth pa cu ga ujutro skuhati da iskombinujem za dorucak, uvijek ga zaboravim samo prvu turu ga je jela kad sam ga uvela.
|