teta berta -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (25.4.2009 12:48:22)
|
e ovako ujutro kad ustaje(a to je obično oko 7 i po) popije 120 ml aptamila, nekada i 150, nakon toga ponovo odspava i oko 10 i 30 pojede slatki obrok( najčešće nestle riža-kukuruz sa nekom frutekovom kašicom pomješano i sve smaže, a nekad je slani obrok neki lino, najviše voli karamelino i keksolino dok frutolino ne preferira a nekad joj za slatki obrok dadnem samo kašicu ili voće pasirano). Nakon toga joj dadnem vode ili nakon određenog vremena 100 ml čaja da ne bude baš iza obroka. Oko 14 h popoje 120 ml.mlijeka i onda oko 16 i po slani obrok koji je počela obožavati nako što sam u njega stavila maslinovo ulje i jogurt, pa popije malo vode. oko 20h ponovo mlijeko, pa u 23 i po h opet mlijeko... Između joj dajem čaj, vodu ili sokić. Nekad se satnica naravno poremeti, ali u priliku je tako nekako. Mene brine to što Nika nema još zubiće pa se bojim da ću je teško odvoći od miksanja hrane, a ne znam smijem li joj ostaviti komadiće(probala jednom i nije ništa pojela, a miksano sve smaže).
|
|
|
|