mishkica -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (15.4.2012 13:22:25)
|
Draga moja, puno hvala...[sm=smiley31.gif] Evo ti naseg menija u najboljem slucaju: Budjenje oko 8, pola 9.. oko 9 i 30 vocna baby love kasica, nekad pola, nekad skoro cijela..(mlijeko ne dajem prvo, jer ga obavezno na gladan stomak povrati) , oko 11 i 30 mlijeko+ nestle riza ili nestle kakao i 8 zitarica, na bocu pogusto napravljeno(180-230ml), kako kad..spavanje od 1 do 2, ili kako kad.. oko 3 rucak, nesto na mesnoj vodi (spanak, krompir, mrkva, riza, grasak, mohuna) nekad samo 5 kasikica, nekad oko 100gr. oko 5 opet boca(mlijeko + nestle riza, 150-170ml) malo spavanja, nekad i ne.. 7-8 vecera(nekad hip kasica sa keksom, nekad ono sto je rucala, ako je skroz malo pojela) oko 10 pred spavanje boca mlijeka + zitarice dm, ili psenicno przeno brasno(recept moje mame) oko 200 ml.. Eh ovako ti je kod nas kada je najbolji dan u pitanju, moja nece zumence ni jaje uopce, cak ni maskirano u hrani, pozna ga odmah, pavlake, jogurta, sira, palente, dzemove, pa mi je najgore zbog neraznovrsnosti ishrane..Ako imas kakav savjet za maskiranje jela slobodno pisi, jer poprilicno nam je isti meni stalno[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Jos jednom hvala:)))
|
|
|
|