Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 4.4.2012 8:06:33
tajra26
samo da se javim jucer je imao stolicu (posteno se istovario) dala sam mu izblendanu krusku ujutro, caj od komoraca izmedju obroka sike i hape, drzala mu nogice da mu je lakse joj tako sam sretna hvala vam na savijetima punoooo sta bi mu danas dala da jede?
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 4.4.2012 8:11:17
ucitelj
a sta imas ja svom svaki dan sam drugu vocku samo sam mu iz pocetka izbjegavala banane mozes mu opet dati krusku nezz jesi probala dati skuhanu jabuku isto pomaze sta imas mu za dati
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 4.4.2012 10:24:32
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra26
samo da se javim jucer je imao stolicu (posteno se istovario) dala sam mu izblendanu krusku ujutro, caj od komoraca izmedju obroka sike i hape, drzala mu nogice da mu je lakse joj tako sam sretna hvala vam na savijetima punoooo sta bi mu danas dala da jede?
Eto Zavisi sta je probao...izbjegavaj malo mrkvu (ne skroz da je ukines ), krompir, bananu...dok se malo stomacic ne navikne
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 4.4.2012 14:12:39
emma.L
Ne volimo ni kombinaciju jabuka+marelica Popodne ide pokušaj pileće juhe i riže, ali već vidim onaj mali jezik koji ne da kašičici u usta i plač i izvijanje u sjedalici
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 4.4.2012 15:46:21
animagical
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: ucitelj
sta je to kukuruzni griz i kako se pravi znam samo za onaj obicni
Pa to je taj...ja licno ne znam za drugi...
kukuruzni griz? to bi onda bila pura jel? a ovaj obicni griz je od psenice,ne kukuruza,lady ti si malo zaboravila,jel? hannice tikvicu mozes skuhati,gotova je za pet minuta, a kad budu veci moze na mrvu putera pa poslije sa sirom ili pavlakom, mljac,mljac..
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 4.4.2012 15:53:41
Lady26
Aaaaaaa dobro si , nisam fino ni procitala, vidim griz a nisam citala od cega Ma meni je griz - griz a palenta - pura To vase psenicni, ovakav-onakav, kukuruzni...zbunjujete narod
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 4.4.2012 16:00:18
Lady26
Pa sto da ne, neutralan joj je ukus (ni slatko ni slano) kao i grizu (bilo kojem )... Doduse ja uvijek jedem a i Lani pravim sa sirom, pavlakom, jogurtom i sl. tj. slane varijatne dok recimo griz sa vocem , on mi ne ide uz povrce
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 4.4.2012 16:58:12
ucitelj
IZVORNA PORUKA: animagical
sta je to kukuruzni griz i kako se pravi znam samo za onaj obicni
Pa to je taj...ja licno ne znam za drugi...
kukuruzni griz? to bi onda bila pura jel? a ovaj obicni griz je od psenice,ne kukuruza,lady ti si malo zaboravila,jel? hannice tikvicu mozes skuhati,gotova je za pet minuta, a kad budu veci moze na mrvu putera pa poslije sa sirom ili pavlakom, mljac,mljac..
a joj pa i ja to znam hahha dobre ste al pura mi jedino slatka pase sa obicnom kavom i mlikom al ne za bebe vec nas ja je pravim sa spinatom nisam jos jogurt ni sir dala nezz koji
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 4.4.2012 17:00:36
ucitelj
IZVORNA PORUKA: Hannica
Kako pripremate tikvicu? Ja to nikad ne jedem pa pojma nemam kako da bebama pripremim. Kad ste uvele bananu?
bananu od 6mj puni znaci usao u 7 a tikvicu: stavim piletinu i mrkvu da se kuha i krompir kad se dobro raskuha ubacim jos pet min tikvicu i kad je mekana sve izblendam
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 4.4.2012 17:32:19
Lady26
a joj pa i ja to znam hahha dobre ste al pura mi jedino slatka pase sa obicnom kavom i mlikom al ne za bebe vec nas ja je pravim sa spinatom nisam jos jogurt ni sir dala nezz koji
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 4.4.2012 23:02:37
animagical
ja je pravim sa spinatom nisam jos jogurt ni sir dala nezz koji
ovo ide od sedmog mjeseca, cimi se tvoja beba ima 8, pa slobodno...jogurt..pa obicni, i sir isto, kravlji, neslani... sve je ukusnije sa jogurtom i sirom, dobijes puno kombinacija
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 5.4.2012 9:41:36
ucitelj
Za ovo prvi put cujem
probaj vidit ce kako je fora i ja sam bila skepticna al je ukusno ali nama ne bebi ili djeci