animagical -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (27.3.2012 12:39:53)
|
IZVORNA PORUKA: Lavić IZVORNA PORUKA: animagical ja samo da konstatujem da moje dijete sve slabije jede, fino lijepo mi kaze pfffffff na kasiku, svu hranu puhne s nje, usta nece da otvori, kasikom samo ceska zube i otvori da udje vrh kasike,a sva hrana vani...lupi mi rukom po kasici, gura je...i jos se fino protegne roviti po majici, kao daj sike zenska glavo, ko ti trazi bananu... jedino sto ej danas cvrsto pojeo su mrve hljeba, na tacni od hranilice i to jer se sam hranio, hvatao ih prsticima i jeo...a ja kad mu dam to isto nece... fino je to i lijepo,ali sipak ce neku kolicinu unijeti tako sam jeduci... kod nas ista stvar bila prije 15-ak dana,tad su mu izasli zubici. Ja ga uopste nisam forsirala,davala sam mu ono sto znam da voli,dojila kad nece da jede i sve super! Sad nadoknadjuje propusteno,hehehe.... osim donjih jedinica, drugi zubi ne izlaze... on sada jede naizmjenicno, jedan dan nece nisa, drugi dan pomete sve redom... nekada jednu namirnicu bas voli, drugi put to isto nece ni da pogleda..i tako... ma nije meni do kila, on je hB bas povelika beba, nego da mi je unosi vise zeljeza... mislim da se malo zarumenio, pa je valjda i to bolje[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|