sina78 -> RE: Ureaplasma, mycoplasma, chlamydia (4.1.2011 22:00:35)
|
evo,da malo podignem temu. voljela bih da mi se jave one koje imaju problema sa tim beštijama.ja imam ureaplazmu i to već duže vrijeme,s tim da dugo nisam ni znala da ju imam jer moj 1. gin. me nije nikada slao na briseve,kad sam saznala da sam to već odavno trebala napraviti pop... sam i otišla kod njega. ugl. drugi gin je mene tu i tamo slao na briseve,a mm nikada niti je rekao da on ide. opet sam morala sama čaćkati i istraživati.sad konačno imam gin. koji mi stalno radi briseve,ide i mm na pregledie i imamo jako,jako gorka iskustva. ureaplazme se nikako riješiti. bili smo na sumamedu i nije otišla,sad sam ja na doksiciklinu,on opet na sumamedui vidjet ćemo kako će biti. naravno, u međuvremenu što manje odnosa i to isključivo sa zaštitom. u 5 god. jedva sam 2 puta ostala trudna. 1. put je bio miss.ab,a sad nedugo sam izgubila bebu u 20-om tj. trudnoće. navodno je bila jaka infekcija i ureaplazma. moram priznati da nismo bili uvijek ažurni sa tom bakterijom i vjerojatno sam nekim čudom ostala trudna,možda sam ja tad i bila izliječena,a mm nije,pa sam ju opet dobila,ali sda radimo sve po ppropisima i očito stvar nije za zezanciju. a isto tako znam dosta žena koje su sa ureaplazmom iznijele trudnoću do kraja i sve je bilo u redu. mioja gin. mi je jedino rekla da ona nebi radila briseve prečesto nego svaka 3-4 mj. zbog utjecaja antibiotika,dok mi je gin. u bolnici rekao da se brisevi rade nakon svakog ciklusa obavezno!
|
|
|
|