elmaL
|
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: Trnoruzica Hanica, moze li molim te da mi napises cijenu ili ovdje ili u pp koliko vas je izaslo sredjivanje kuhinje? I vidim da nemas ruckice na kuhinji, sto mi se jako jako svidja, jel onaj mehanizam na njima, ti gurnes ono se otvori? Bas je predivna.. Tako je mala, a bas odlicna! ElmaL, moze li cijena sudopera, i gdje ste ga kupili? Hvala vam objema.. Kuhinje su vam predivne, ali predivne.. ruckice imamo,ali ne obicne,nego kao lajsna ide cijelom duzinom vrata odnosno ladica. Sudoper je i kod nas bijeli kamenii kao kod Elme,samo malo veci,ima onu plocu sa strane i cijena je oko 500 KM. Ja mislim. Cijena na pp. Mi smo nas platili oko 350KM koliko se sjecam, al ne mislim da mu je to trzisna cijena, jer smo mi to uzeli preko covjeka koji nam je pravio kuhinju, njima su ih taman bili dostavili, pa nam je on to povoljnije dao hvala mu do neba, tako je dobar ovaj sudoper, fino ga mogu ocistiti, a i lijepo izgleda, barem meni