Mya_81 RR -> RE: kuhinja (4.10.2013 14:04:02)
|
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR IZVORNA PORUKA: R&T@ IZVORNA PORUKA: Hannica Draga reallove kolika ti je kuhinja, ko moj stan. Tebi bas ne fali prostora ni za sto, ja nes mijem imati case u rezervi[sm=smiley36.gif] Bas tako... Meni sad ova moja izgleda jos manja...[sm=sad.gif] Moja ima mrvicu manje od 4 kvadrata [sm=sad.gif] U ovoj njenoj bih se izgubila [sm=smiley36.gif] I koja je manja od 5 kvadrata,voljela bih da je mrvu veca,mozda 6-7 kvadrata max,nisam ja fan tih velikih kuhinja.Lijepo za vidjeti,ali imam osjecaj da hih se umorila dok rucak napravim,trci tamo,trci ovo. Vise bih voljela pored kuhinje dobru ostavu. Vjerovatno nisam normalna. [sm=smiley36.gif] Ah, da znas ono sto ne znas [sm=smiley36.gif] Salim se. Meni je voda u susjednoj prostoriji do koje kad dodjem moram otvoriti troja vrata (zato mrzim mijesati boje[sm=smiley36.gif]). Jedan frizider mi je spratu iznad mene, drugi frizider, veliki kad imam svadbene torte, mi je sprat nize. Nahodam se ja poprilicno. Uglavnom, navikla sam da se rasirim tako da mi je ova reallove kuhinja taman [sm=smiley36.gif] Samo da je sve na jednom mjestu [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|