RE: kuhinja (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

Anoniman -> RE: kuhinja (4.10.2013 13:05:46)

A gdje je frizider? Ne skontah ga.

palachinken -> RE: kuhinja (4.10.2013 13:14:47)

Mogul ja, mogul ja :D
U ćošku, ne vidi se, nije ugradbeni pa smo ga makli, da se ne vidi iz dnevnog boravka.

Mya_81 RR -> RE: kuhinja (4.10.2013 13:17:58)

IZVORNA PORUKA: R&T@

IZVORNA PORUKA: Hannica

Draga reallove kolika ti je kuhinja, ko moj stan. Tebi bas ne fali prostora ni za sto, ja nes mijem imati case u rezervi[sm=smiley36.gif]

Bas tako...

Meni sad ova moja izgleda jos manja...[sm=sad.gif]

Moja ima mrvicu manje od 4 kvadrata [sm=sad.gif]
U ovoj njenoj bih se izgubila [sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: kuhinja (4.10.2013 13:24:55)

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Draga reallove kolika ti je kuhinja, ko moj stan. Tebi bas ne fali prostora ni za sto, ja nes mijem imati case u rezervi[sm=smiley36.gif]

Bas tako...

I koja je manja od 5 kvadrata,voljela bih da je mrvu veca,mozda 6-7 kvadrata max,nisam ja fan tih velikih kuhinja.Lijepo za vidjeti,ali imam osjecaj da hih se umorila dok rucak napravim,trci tamo,trci ovo. Vise bih voljela pored kuhinje dobru ostavu. Vjerovatno nisam normalna. [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: kuhinja (4.10.2013 13:29:24)

Hannice a jeli ono na sanku ploca za kuhanje [sm=zmeden.gif]

Hannica -> RE: kuhinja (4.10.2013 13:30:34)

IZVORNA PORUKA: canim

Hannice a jeli ono na sanku ploca za kuhanje [sm=zmeden.gif]

Pa da,zasto bi inace napa bila iznad.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (4.10.2013 13:55:23)

[Sadržaj poruke je obrisan]

canim -> RE: kuhinja (4.10.2013 14:00:21)

skontala sam za napu [sm=smiley36.gif] nego rekoh da pitam, hoces li imati one sankerske stolice, koliko ti je prakticno da ti je ta ploca tu zbog kuhanja i djece [sm=zmeden.gif] jeli nema mjesta negdje drugo. ovako nesto
[img]http://www4.slikomat.com/13/1004/qye-DSC042.jpg[/img]
A frizider kupi ugradbeni puno je ljepsi, frizider je prvi s lijeva i odmah do rerna i mjesto za mikrovalnu.
[img]http://www4.slikomat.com/13/1004/uik-DSC042.jpg[/img]

Slike su iz nekog razloga naopako, ja ih ne znam namjestiti [sm=jezicek.gif] naravo to bi ipak trebalo prilagoditi tvojoj kvadraturi ali sa slike cini mi se da se moze to slicno iskombinovati, doduse palacinken je na svom reonu ona zna jeli moze ovako nesto, ja samo predlazem.

Mya_81 RR -> RE: kuhinja (4.10.2013 14:04:02)

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Bas tako...

I koja je manja od 5 kvadrata,voljela bih da je mrvu veca,mozda 6-7 kvadrata max,nisam ja fan tih velikih kuhinja.Lijepo za vidjeti,ali imam osjecaj da hih se umorila dok rucak napravim,trci tamo,trci ovo. Vise bih voljela pored kuhinje dobru ostavu. Vjerovatno nisam normalna. [sm=smiley36.gif]

Ah, da znas ono sto ne znas [sm=smiley36.gif] Salim se. Meni je voda u susjednoj prostoriji do koje kad dodjem moram otvoriti troja vrata (zato mrzim mijesati boje[sm=smiley36.gif]). Jedan frizider mi je spratu iznad mene, drugi frizider, veliki kad imam svadbene torte, mi je sprat nize. Nahodam se ja poprilicno. Uglavnom, navikla sam da se rasirim tako da mi je ova reallove kuhinja taman [sm=smiley36.gif] Samo da je sve na jednom mjestu [sm=smiley36.gif]

palachinken -> RE: kuhinja (4.10.2013 14:07:28)

Neće imati stolice, s druge strane ostrva. Imaju u tom prostoru tri grupe sjedenja (dnevni, trpezarija + ćošesa foteljicama za kafu:)) tako da bi bilo previše stolica. Eventualno mogu dvije-tri, naknadno, kad djeca odskoče :)
Iman, sudoper na ostrvu je super :) Samo to obično znači razvaljivanje poda radi cijevi, pa se ne može uvijek odraditi bezbolno.
Meni je ovo kuhanje s pogledom na dnevnu skroz fin koncept, generalno. Ko god da kuha, uključen je u dešavanja u boravku :)

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (4.10.2013 14:07:35)

[Sadržaj poruke je obrisan]

palachinken -> RE: kuhinja (4.10.2013 14:13:26)

Palac...angažovaću te, nadam se uskorouser posted image

Nego [sm=smiley36.gif] Imam i RR popust [sm=jezicek.gif]

canim...fina kuhinja. Sviđa mi se, čista, bez sitnih dijelova [sm=smiley1.gif]

Hannica -> RE: kuhinja (4.10.2013 14:29:53)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ako popust nije uracunat u cijenu onda nema potrebe za popustanjem, usluga je zaista vise nego povoljna s obzirom na to koliko se dobije pravilno iskoristenim prostorom, a plus lijepo izgleda.[sm=bravo.gif]

Hannica -> RE: kuhinja (4.10.2013 14:35:18)

IZVORNA PORUKA: Iman83

E nisam vidjela tu napu i ploču...zašto sam pomislila da je ono neka fancy lampa[sm=smiley36.gif]

Elem, ja bih radije umjesto ploče tu stavila sudoperu ali neku fancy isto...inače mi se sviđa ideja da mi na 'otoku' bude sudopera.

Odvod nam je na suprotnoj strani, da kopamo nov, jos uvijek neosusen, estrih ne ide.[sm=smiley36.gif]
Canim uzela bih ja ugradbeni frizider, i meni se vise svidja, aliovaj sto imamo je nov, kupljen prosle godine, nije bas ni jeftin bio, tako da mi nekako nema smisla da ga mjenjam. Ako dobijemo na lutriji uvijek se to moze prepravit.[sm=jezicek.gif]

palachinken -> RE: kuhinja (4.10.2013 14:38:25)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ako popust nije uracunat u cijenu onda nema potrebe za popustanjem, usluga je zaista vise nego povoljna s obzirom na to koliko se dobije pravilno iskoristenim prostorom, a plus lijepo izgleda.[sm=bravo.gif]

[sm=smiley27.gif] A i vi ste fini klijenti [sm=smiley1.gif]

canim -> RE: kuhinja (4.10.2013 15:04:46)

iman, jeste, ali vidis da je netaknuta [sm=smiley36.gif] to smo elham. tek kupili tako da nismo uselili tamo, tek polako sredjujemo [sm=smiley1.gif]

hannice ma jasta, gdje ces nov frizider dirati [sm=jezicek.gif] ukombinuj ga nekako, a mogu li i neugradbeni frizideri pod ormar, da ga metnes ovako lijevo a da izgleda kao ormar [sm=zmeden.gif]

A mozda da dignes neku pregradu tamo gdje ti je ploca da ti djeca ne cackaju [sm=smiley36.gif] joj ja sve razmisljam o djeci [sm=smiley36.gif]

Palacinken jeli to velis ima i RR popust [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: kuhinja (4.10.2013 15:33:17)

Canim gdje ste kupili tu bijelu plocu za kuhanje i koliko KM? Moze i pp ako ti sejavno je prica o cijenama.

canim -> RE: kuhinja (4.10.2013 16:11:05)

Kod nas je sve gorenje, provjerim ti cijenu kad odem do stana, ne znam na pamet.

EEDITH -> RE: kuhinja (4.10.2013 16:42:03)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1004/9d4-1_thumb.jpg[/img]
[sm=smiley36.gif]

kada majstor zna svoj zanat [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mya_81 RR -> RE: kuhinja (4.10.2013 17:21:56)

IZVORNA PORUKA: eldinky

[img]http://www4.slikomat.com/13/1004/9d4-1_thumb.jpg[/img]
[sm=smiley36.gif]

kada majstor zna svoj zanat [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Upravo [sm=smiley1.gif] Svidja mi se kuhinja, mala a opet bas izgleda prostrano i otvoreno.
Samo se meni u zadnje vrijeme ne svidjaju ovi moderni materijali, sjajne ploce i slicno. Uzasno mi se poceo svidjati neki starinski rustikalni stil. Jos kad bih imala prostora [sm=smiley36.gif]

R&T@ -> RE: kuhinja (4.10.2013 17:50:14)

Bas divno rjesenje[sm=bravo.gif]

Palac, cim budem imala i mogla, imat ces i ti...

E, sad nemoj reci da neces moci[sm=jezicek.gif]

Full Moon -> RE: kuhinja (4.10.2013 18:19:19)

Ima li ko pojma da li se kaljeno staklo moze stavljati na pod[sm=smiley4.gif][sm=zmeden.gif]

sunce27 -> RE: kuhinja (4.10.2013 18:39:02)

Mislis cijeli pod od kaljenog stakla

R&T@ -> RE: kuhinja (4.10.2013 18:52:45)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Ima li ko pojma da li se kaljeno staklo moze stavljati na pod[sm=smiley4.gif][sm=zmeden.gif]

I, ako moze, zamisli troska kad ispustis casu na pod...[sm=smiley36.gif]

Full Moon -> RE: kuhinja (4.10.2013 19:01:11)

Hahhhaaa, ma ja nista to ne kontam fakat, a kao sto rekoh nekad imamo stare plocice, sad da mi ih je kako zamaskirati, hmmmmmm, znam da se moze lijepiti jedne na druge, no, na sta to lici, bit ce nama jovo na novo[sm=smiley29.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>