palachinken -> RE: kuhinja (18.7.2013 12:50:12)
|
IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: palachinken shpagice, meni je, dispoziciono, tvoja kuhinja skroz OK. I nije bezveze imati ugradbenu rernu iznad radne ploče, bit će ti kasnije drago da se ne moraš saginjati :) Razmisli, šta "gubiš" ako su ploča i rerna na različitim mjestima? 60cm radne površine. Ništa posebno. Dobijaš zato set_ od tri ladice ispod ploče koje zlata vrijede u svakoj kuhinji. Znači, meni je ovo OK, tehnološki...visoki blokg /frizider, ugradbene pećnice, ormari/ pa niski blok. Sad što se tiče rasporeda ladica/ormarića...probaj da ti ubace izvlakač oko radne ploče, može i onaj od 15cm, i on je praktičan... Dizajn je malo subjektivna stvar, tu se ne bih petljala [sm=smiley1.gif] Ovaj gubitak od pola metra može biti " ništa posebno " samo onome ko ne kuha u toj kuhinji nego se hrani vani. Nije problem gubitka tih pola metra koliko to na ovaj način izgleda nabacano. Onaj tko ti je dao ovakav prijedlog ne kuha ili nema svoju kuhinju. Kuham, a imam i kuhinju. [sm=smiley1.gif] Uvijek je ugradbernu rernu bolje stavljati u gornju zonu, iznad radne ploče, a ispod ladice za tepsije i plehove, krpe i ostalo da je pri ruci. A kod špagice je kuhinja od 4m dužine. Nije to malo. Smatram da više dobija jednom vertikalom u koju stane sve što ide u kuhinjsku ostavu, nego nekim drugim rješenjem.
|
|
|
|