mayra -> RE: kuhinja (16.7.2013 12:33:52)
|
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: mayra IZVORNA PORUKA: R&T@ IZVORNA PORUKA: mayra http://www.dodaj.rs/f/3G/h5/t5QFuQp/dscf2985.jpg Kakav je ovo prazan prostor iznad? Eh ovako, posto smo se mi uselili na ovaj sprat u maju, morali smo se prilagodjavati prostoru. Ovo iznad je neki noseci zid koji nismo smjeli dirati, tako da je ostalo ovako. A naravno da iznad elemenata ima prostor, pa necu ici do plafona. Kuhinja je lijepa, ali ja bih bas isla do plahona s njom, a na ovom zidicu koji se ne smije rusiti napravila bih uz pomoc rigipsa neke lampice. ...ali kasno je sad... Nije kasno, planirali smo to mi svakako raditi, a da smo isli sad do plafona, bilo bi bezveze, jer bi tacno imali zub na ovom dijelu gdje je napa. Iskreno, ja sam najvise gledala funkcionalnost kuhinje, da mi je sve na dohvat ruke, takodje da imam dosta prostora, imam 3 iskoristena coska u koje stane more stvari. Kuhinja mi je odvojena, tj. vidim je samo ja i radjena je bas po mojoj zelji. Na suprotnom zidu od kuhinje imam zidnu lampu koja direktno osvjetljava kuhinu i u godrnjim elementima ugradjene sijalice, tako da i kad budem radila plafon necu raditi spot svjetla jer su mi onda samo za ukras a nemaju funkciju.
|
|
|
|