Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam smislila par stihova...ali ih trebaa malo posložiti sa vašim stihovima...
evo nas na forumu ringeraja a ovdje su sa nama različite teme, svaka od nas ima svoju...tu su naše čekalice, trudilice...trudnice i mame koje imaju svoje bebice i svako toliko nam udjele neke savjete....ima tu još tema...na kojima iznosimo svoja mišljenja pa se ponekad malo porječkamo...tada su tu naši moderatori koji nas upozore i izbrišu neke škakljive teme....
dalje neznam...ajde nastavite...
Jest ovo super,ali....Joj vjerujte da mrzim sebe zbog ovoga.... Jednostavno mi se ne svidja iz jednog razloga,sto smo mozda trebale prvo naglasiti gdje ,sta i o cemu se radi?'Npr. trebali smo "docarati" RR u prvoj strofi,pa onda dobrodoslica na to sto smo docarali ..
Uh,necu moci spavati veceras zbog ovoga... Idem malo ohaniti,pa cemo sutra nastaviti... Ubi me ovo mozganje i rima u ova doba...
Dobro dosle trudnice, nase brizne mamice, dobro dosle trudilice, i ponosne tatice...
Svi ste dobro dosli na nasu ringeraju tu cete naci bas sve pa cak i za malu raju..
Trudnicki kalendar, hrana nasih beba kako zatrudnjeti i sve sto vam treba...
Dina, Amra Visnja, nasi moderatori, Vedica, Amela, i Sabina,na temi kako zatrudniti Maryamamina i Elma puno ce pomoci sto god da vam zatreba, one ce vam reci...
Tu smo svi zajedno da vam svasta kazemo savjete i podrske da zajedno dijelimo...
Bolesna vam beba, nista se ne brinite sa nama ce ozdraviti, samo dok trepnete...
I na kraju price uclanite se i vi necete se pokajati navuci cete se svi
Ako sam koga zaboravila od moderatora, unaprijed se izvinjavam...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.