Leena -> RE: Kada su se vaša djeca odvikla od flašice i cucle? (20.1.2012 11:04:53)
|
flašice smo se davno riješili, ali cuce ili kako je mi zove dude još nismo i ne znam kako ćemo. A. do 6. mjeseca nije htio cucu ni pod razno, kupila sma 10 različitih, ali nije htio, sika mu je bila cuca, e kad je počeo da sjedi ja mu bacim tih 10 cuca da se igra i on malo pomalo, počne da ih koristi i kasnije je postao pravi ovisnik. nikad nije htio one ortodontske već samo one simetrične i to lateks, silikonske tek u zadnje vrijeme hoće. Jednu stavi u usta, a drugom se milki po obrazu i tako zaspe. pokušala sma razgovarati s njim, tipa ti si veliki dječak, dat ćemo cucu nekoj bebi, ma odmah počne histerisati, a u aprilu puni 3. godine, stvarno je klipan s dudom, smješan pravo , i ne dam mu da je nosi van, samo u kući može i to pred spavanje [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ja te mogu samo potpisati, ukljucujuci i ovo boldirano, ali naravno, mi hercegovci smo prilagodljivi, vi nam sve svoje izraze namećete[sm=jezicek.gif] i da, izostavljajuci dio o flasici, ali smo godinu mlađi, pa se mozda i toga uskoro rijseimo
|
|
|
|