Hanady RR -> RE: Fimo masa (26.12.2013 19:19:59)
|
IZVORNA PORUKA: canim D_k super tema [sm=bravo.gif] Fimo je ovo http://www.clayprincess.com.au/products/fimo_multi3.jpg dakle kao sto su rekli kad se radi s njim isto kao da se radi s plastelinom, mogu se dobivati razno razni oblici. Za pocetak nema potrebe da kupujete dodatne alate, kao oklagiju za razvlacenje fima mozete koristi npr onu kutijicu od sumecih tableta, ja imam plasticni podmetac na kojem radim s fimom, ali mozete raditi na bilo kojoj povrsini. Na youtube ima jako puno tutoriala, mozete praviti male igracke, privjeske, nakit, dekoracije za kasike kao sto je ananas pomenula...ma sve sto vam naum padne. Vjezbom cete se uhodati i vidjeti svoje nedostatke, a za one koji bi neke kalupe i slicne stvari za fimo ima u OBI-ju raznih dodataka a ja sam vidjala i u merkatoru set za rezanje i oblikovanje. ovaj set može se kupiti kod teta što prodaju za fondant...ja ga imam[sm=smiley36.gif]platični... i jeftinji je nego u OBI-ju[sm=smiley36.gif] a fimo sma najprije dole i kupila...dok nisma otkrila da ima i jeftinije i bliže[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|