miicka -> RE: Kako ukloniti miom bez OP?! (9.6.2013 20:03:29)
|
Cao, Pre nekoliko godina sam bila na ginekologa i doktorica mi je rekla da imam tumor maternici, kao velicine jaje. Ali ispostavilo se da je ta doktorka preverantka i da svima kaze neke takve price da bi isle kod nje na operaciju zanemarila sam to. Nisam osoba koje ide po lekare, molim vas da me ne osudzujete zbog toga, jednostavno se previse boim od toga sta mi mogu reci, veliki sam hipohondrik itd, itn. Imam 31 godinu, to je bilo kad sam imala 25. Moja majka kad je imala 38 godina su rekli da ima miom i da ga pod hitno mora otkloniti, ali po misljenje drugog doktora nije imalo potrebe, i eto sad ima 59 godina, nikad nije imala probleme zbog mioma. Ja pri samopregledu mogu da napipam moj miom, pa prema tome mogu reci da je submukozni. S mojim momkom vec 3-4 mjeseca trudimo se da napravilo bebu, evo sad mi kasni 2 dana pa nadam se da je to :) Prema tome kako ja mogu da ga napipam, velicina mu je 4-5cm, i mislim da se unutra vrti, nekad ga napipam sa jedne, drugi put sa druge strane. Pitanje mi je dali ukoliko sam trudna moze da mi pravi problem i dali bi imala problem pri poradzaja jer se nalazi bas nakon zavrsetka vaginalnog otvora. Zelim da probam lek koji je napisala clanica koja je otvorila ova tema, naravno ako dobijem pms, ako ne ne bi smela zbog alkohola. Daj boze da sam trudna, naravno tad cu morati kod ginekologa, al me strah zbog svega sta sam procitala da moze da se poveca u trudnoci ili da bude uzorak za spontan pobacaj... Jel ima jos neka koja se izlecila pomoci prvog leka koji je napisan na temi? Hvala puno, divne ste
|
|
|
|