dafri -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (25.12.2013 22:17:32)
|
IZVORNA PORUKA: hatepsut IZVORNA PORUKA: dafri i meni stigao jedan ,od hatepsut,prelijepo je [sm=love.gif][sm=love.gif],jako mi se sviđa,sutra nosim[sm=sloncek.gif] a bio mi ubačen u sandučić,mm slučajno pogledao,ja nisam ni gledala jer sam očekivala da donese na vrata Bas mi je drago da ti se svidja i da ces eto bar jednom da nosis.Ako su ti oni cvijetici suvisni mozes da ih skines.to je meni drugi peleteni rad (prvi je isto bio namjenjen tebi ali je moj T. uflekao mandarinom) ps. oprano je mozda je sekundicu bilo i vlazno [sm=smiley36.gif] Sto se tice postara pravo su bezobrazni,pa mogli su da donesu na vrata ipak je to preporuceno nije obicna posilja. meni su cvjetići fantastični,u mom je fazonu skroz i neću nositi samo jednom,sigurno i taman mi je[sm=smiley1.gif] nije bilo vlažno čitala sam za mandarinu,eh ti klinci... ,mogu zamisliti da si se isfurala,barem bih ja,a poštar, ma baš bezveze ali hb najvažnije je da je stiglo [sm=smiley1.gif] nisam slikala a voljela bih i sličicu vidjeti,bolje da R&T stavi tvoju,sad je mrak i ne vidi se dobro
|
|
|
|