scarlett -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (23.12.2013 10:48:46)
|
Drago mi je što je vesela atmosfera i što se zabavljate na temi, ali dajte ba ženice više s tom pričom kako neko neće biti zadovoljan. [sm=smiley36.gif] Ja se evo 2,5 godine bavim ovim, prodajem, ali smatram sebe daleko od profesionalca, ljudi rade mnogo ljepše, kompleksnije stvari. Meni je recimo ono što almondray radi daleko ispred mene, ali nismo se prijavile da se takmičimo, da dobijemo što skuplji poklon, nego sve iz ljubavi prema ručnom radu. Vjerujte, meni ćebiti drage i sitne nepravilnosti na onom ešto ću ja dobiti (ako ih bude uopće), jer to i jeste vrijednost ručnosg rada. Isti radvoi su unikatni, jer svaki od njih nikada ne uzme isto vremena i ne može ispasti identičan. Da imamo industrijsku mašineriju u dnevnoj sobi koja će štancati ono što smo zamislile, sigurno bi svaki naš proizvod bio perfektan. Ipak vjerujem da se slažete da se vrijednost ručnog rada ne ogleda u perfekciji. Ja recimo volim čestitke i sad po potrebi kupujem unikatne čestitke od handmade umjetnika, one jesu nešto skuplje, ali su mi mnogo smislenije, imaju svoju priču i sigurno će jednog dana bolje potaknuti onoga kome su poklonjene na sretne trenutke nego neka čestitka s trafike ili supermarketa. Meni je to nešto posebno, čak i kada na njima ima sitnih greškica. Lijep tekst unutra ubacite i meni nema ljepšeg poklona za uspomenu.
|
|
|
|