Anoniman -> RE: Dekoracija u stanu ! (7.1.2011 9:56:23)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Hvala hvala...joj da znat kako je super kupiti stan u rau bau stanju sve biste kupile. Svaki detalj mozes uraditi po svom ukusu, potrebi i mjeri. I naravno ima da kahvenisemooo ma ovo je najbolje, kasnije sve sam unutar stana biraš od parketa do pločica itd Masu stvari, ko ima vremena naravno S tim što treba dobro iskalkulirati koliko ćete još doći troškova, vidjeti jel isplativo Ja sam prije 1-2 godine renovirala stan, kontam malo će, ma došlo me bruku para.... gletovanje, krečenje, brušenje i lakiranje parketa, demontaža starih i postavka novih pločica (kupatilo, kuhinja, hodnik), vodoinstalacija, elektroinstalacija, farbanje stolarije, ugradnja PVC stolarije, blinda vrata.... helem pih koliko sam se istrošila a poslije kupila novi namještaj, helem "banka bankrotirala" Stan sam kupila u lošem stanju, kontam samu ću ma hem mu je i cijena dobra bila prodajna hem sam ja uložila bruku, znam da sad iz ove perspektive gledajući isključivo bi kupila renoviran stan.... Vesela, sve to stoji....ali iskljucivo nama se vise ovako isplati. Mm se bavi time, ima svoje radnike, moze kupiti materijal po nabavnoj cijeni ili po nekim solidnim popustima, a i mi smo od dvosobnog stana napravili trosoban. Bukvalno svaki zid, vrata, svaki detalj je po nasem ukusu i potrebi. Biras i plocice, parket, zidove, rasvjetu, ma sve [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]I strasno uzivamo u tome...
|
|
|
|