Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mozda da otvorimo temu, "jezim se na ....". Jambolija bi tu dobro pristajala.
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Galicia
Znala sam da ces ti komentarisati. Ovo iznad kreveta mi se opasno svidja.
IZVORNA PORUKA: dadada
ja ona ovoj predzadnjoj BOGME vidim heklariju, galicia nesto bas kontam...kako smo spominjali heklanje...miljee i cipku...ja vala protiv heklanog prekrivaca za krevet nis ne bih imala...i to recimo da je od paske cipke...ne bih se bunila da mi neko tako nesto izhekla
pa o tom ti pricam...sve zavisi kako i sta...ostatak prostora je jednako bitan...ja recimo se jezim na jamboliju...pa opet kada je vidim na podu ovih modernih prostora nimalo mi nije mrska
odosmo ot...imam u planu pisati prirucnik "kako zivjeti s jambolijom" ...podnaslovi "jambolija i vi", "zasto jambolija"...a korice knjige u onoj "finoj" narandzastoj jamboliji...prirucnik nosis s sobom...ubio se za ljetnog kina, kada su stolice hladne
joj ove dadade ..svaki put me nasmije odoh OT....dadada da nije tebe i tvojih postova ne bih se posteno ni nasmijala.....
a zamisli kako je tek meni...treba s ovim budalastinama u glavi zivjeti
ovo sad printam i sutra stolaru nosim...hoću ovakvu policu za svoje knjige baš mi je super i super će se uklopiti Hvala
< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.1.2011 14:51:26 >