kikip -> RE: jaslice u Mostaru! (2.3.2013 22:34:30)
|
mi smo dobili jaslice u Radobolji. Beba je trebala poci sa 11 mjeseci. Otisla sam jedan dan da vidim kako stvari funkcioniraju i da upoznam tete. Sokirala sam se. Znaci to je skupina u dobi od 1 do 2 godine i obzirom da je on tako mali teta kaze da ce cijeli dan provesti u kreveticu zbog sigurnosnih razloga ( a da ne govorim kako sam tete zatekla kako sjede u cosku i pricaju se, pa valjda su one tu da ih cuvaju i paze a ne da ih stavljaju u krevetic da one mogu cakulati), uzas, da je pas ne bih ga drzala 8 sati u kavezu kamoli bebu koja puze od 6.mjeseca zivota i non stop je na podu. Jelovnik je isto uzas, potpuno neprilagodjen npr. za rucak makaroni sa mljevenim mesom, prasa, u biti jelovnik je isti kao za vrticku djecu, sve je slano i zacinjeno, cak daju cokoladu za uzinu, pa nek mi netko kaze sta ce bebi od godinu dana cokolada za uzinu i kako ce bez zuba pojesti makarone s mljevenim mesom?? Odustala sam. Da necu kruha imati jesti uzet cu tetu da ga cuva. Tko voli nek izvoli ali tako vam stvari stoje.
|
|
|
|