RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

Hanady RR -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (10.12.2013 10:44:40)

IZVORNA PORUKA: mama_alma

višnjić Lamija ima 19 mjeseci, ako je to bitno zbog liste

zašto bi bilo...
u pravilu ne idemo ispod 1 godine...sa napunjenom prvom podataka je dovoljan...
zaokruživala sma pune godine smao da se vidi da je pravilo ispoštovano...a to je najbitnije i bilo

M kao Mama -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (10.12.2013 10:49:05)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama_alma

višnjić Lamija ima 19 mjeseci, ako je to bitno zbog liste

zašto bi bilo...
u pravilu ne idemo ispod 1 godine...sa napunjenom prvom podataka je dovoljan...
zaokruživala sma pune godine smao da se vidi da je pravilo ispoštovano...a to je najbitnije i bilo

pa, mislim ipak je ona dama,a dame kriju godine, tako da njoj to odgovara, dole ći biti mokaka pa eto rekoh, mislim, hahahahaha, ako bude ko starija joj sestra ona vječito ima 6 godina, a izgleda ko da joj je 9 i niko joj ne vjeruje, kad se klipača pojavi i kaže 6 godina, hahah

idana_85 -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (10.12.2013 12:23:10)

Evo i mi kasnimo, a zelimo doci pa se prijavljujemo za listu cekanja, ili ako ima opcija da se donese paketic rado cemo.
Rijad 5 godina - idana_85

veki_aki -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (10.12.2013 13:11:07)

Bas mi je drago da smo upali, ovo nam je prvi put i jedva cekamo[sm=bravo.gif]Visnja ti rece da velikom momku mogu ja donjeti paketic, mozes li mi samo reci hocu li taj dan pa malo ranije ili nekad prije?

edijevamama -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (10.12.2013 20:33:15)

prijavljujemo se za listu cekanja

edib 5,5 god i kerim 4 god

a

veeseelaa -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (10.12.2013 20:39:45)

pa jel to završeno prijavljivanje'???

nemojte s*at

hoćemo i mi, Višnja pliz, nemoj da se sekiram, izgubiću mlijeko
ubaci me, ubaci me :))

veeseelaa -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (10.12.2013 21:01:09)

IZVORNA PORUKA: salmy

Veselaaa je cini mi se izrazila zelju da ide?

evo ko je mislio na mene
hvala[sm=rozica.gif]

ladyblue RR -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (10.12.2013 21:10:44)

mislila sam i ja i pošla da te zovem, crkne mi baterija. dok sam našla u firmi punjač i prikopčala telefon sve već bilo gotovo. jbg

muaaa -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (10.12.2013 21:10:45)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

evo ko je mislio na mene
hvala[sm=rozica.gif]

eto meŠćini ces se ugurati ipak[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Honey3 -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (10.12.2013 21:13:33)

evo ko je mislio na mene
hvala[sm=rozica.gif]

I Iman je mislila na tebe,nekoliko puta je spominjala na chatu,je li te ko zvao.....[sm=smiley13.gif]

salmy -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (10.12.2013 23:05:51)

pa jel to završeno prijavljivanje'???

nemojte s*at

hoćemo i mi, Višnja pliz, nemoj da se sekiram, izgubiću mlijeko
ubaci me, ubaci me :))

[sm=smiley20.gif]

lepetetka -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (11.12.2013 15:02:01)

ako bude još mjesta, ili bude opcija da sebi ponesemo paketić, i mi se prijavljujemo:
Enis- 5 godina
Emina- 2 godine

veeseelaa -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (11.12.2013 16:42:58)

eto meŠćini ces se ugurati ipakuser posted image user posted image

zbači i ti misliš da bi mogla uletjeti [sm=smiley36.gif]

Višnja?? reci mi kakve su šanse i dal ih imamo mi naknadno prijavljenje uopće?
ako ne kakve su šanse da paketić donesem i da Ajša bude na podjeli?

M kao Mama -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (11.12.2013 18:10:59)

Višnja, jedna naša članica koja ima curku ko moja Lamija, ima problem sa šifrom, a samo sa mobitela ima mogućnost log. na net, ima li kakve šanse da nju kako prijavimo, jer je baš situacija drugačija,a nije u prilici da negdje ode da se loguje ima ima problema zdravstvenih i kući mora ležati, može li se kako staviti na listu nakon svih ovih koji jesu do sada

Anoniman -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (11.12.2013 18:43:38)

Ako ovo moze, i mi smo zainteresovani.

animagical -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (11.12.2013 18:50:16)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

mislim da je problem sto igraona ne moze primiti toliko djece, a valjda ni djeda mrazovo krilo ne moze izdrzati toliko djece[sm=smiley36.gif] ja ipak navijam da vesela uleti na spisak s obje cure[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (11.12.2013 18:51:30)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Anoniman -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (11.12.2013 18:54:01)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Honey3

evo ko je mislio na mene
hvala[sm=rozica.gif]

I Iman je mislila na tebe,nekoliko puta je spominjala na chatu,je li te ko zvao.....[sm=smiley13.gif]

Raci joj Honey...ja ispadoh zla [sm=jezicek.gif]

A nisi se mene sjetila i spominjala[sm=jezicek.gif]

Honey3 -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (11.12.2013 18:54:06)

IZVORNA PORUKA: animagical

mislim da je problem sto igraona ne moze primiti toliko djece, a valjda ni djeda mrazovo krilo ne moze izdrzati toliko djece[sm=smiley36.gif] ja ipak navijam da vesela uleti na spisak s obje cure[sm=smiley1.gif]

Ma ja mislim da je ovo najmanji problem...problem su mame u krilu [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (11.12.2013 18:54:34)

Kako god.[sm=smiley1.gif]Moze moze, ne moze, OK.

animagical -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (11.12.2013 18:58:17)

Ma ja mislim da je ovo najmanji problem...problem su mame u krilu [sm=jezicek.gif]

ako su problem mame, ja cu minjak da nabacim, pa se dedica nece buniti, ima i nas da primi[sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (11.12.2013 19:02:38)

animagical -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (11.12.2013 19:03:52)

ja da se javnom zahvalim nasoj medi[sm=smiley1.gif] zvala me na mob, ali ja na faxu nemam wifi[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (11.12.2013 19:04:28)

evo ko je mislio na mene
hvala[sm=rozica.gif]

Raci joj Honey...ja ispadoh zla [sm=jezicek.gif]

A nisi se mene sjetila i spominjala[sm=jezicek.gif]

Jesam...ali nešto sam kontala da ti ne ideš na te dodjele...ne sjećam se da si išla prošle godine.
Ako griješim, sorry...a fakat ste mi prvo naumpale ti, vesela i neca.[sm=smiley13.gif]

Neka neka, vidim ja...

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (11.12.2013 19:05:17)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>