RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

rose -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (26.11.2013 16:02:51)

IZVORNA PORUKA: Medi_87

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ove godine necemo fuliti [sm=smiley36.gif]

ni mi nadam se...ako treba participacija, placam [sm=smiley36.gif] [sm=smiley1.gif]

Super Beba -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (26.11.2013 16:59:00)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ja imam jedan prijedlog...Evo npr. ja bih voljela da dođem ponovo na ovaj događaj. Meni nije presudno dobivanje paketića od sponzora, tako da npr. ja bih napravila paketić za malog ili ako treba platila neku participaciju..Hoću reći, ako slučajno fulim ovo prijavljivanje, ne bih voljela da me to odmah "izbaci" sa ovog druženja..Pa vjerujem da ima još mama koje bi voljele doći, a da ti "njihovi" paketići idu mamama i djeci koja do sada nisu imala priliku da iste dobiju...Valjda nisam zakomplikovala ovaj svoj prijedlog haha

rose -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (26.11.2013 19:05:39)

nisi...i ja bih tako tj prosle godine sam pitala isto ali smo valjda bili prekobrojni pa ne upadosmo nkako Sai i ja...sad sam se na vrijeme izjasnila [sm=smiley36.gif]

mozda je bolja opcija platiti paketic...tako su svi u istim kesama [sm=smiley1.gif]

R&T@ -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (26.11.2013 19:12:02)

[sm=bravo.gif]

Divna tradicija...
Mi smo bili dvije godine, cini mi se, a tako bih voljela opet...

Makar se morali probiti kroz snijeg...[sm=smiley36.gif]

vjestica -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (26.11.2013 21:26:24)

ni mi dosad nismo bili,a voljela bih ove godine dovesti curu, ovako ili onako
dobra je ta ideja da mi kupimo paketiće svojoj djeci, ko ne upadne na listu

Hanady RR -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (26.11.2013 21:30:25)

Ja mislim da lista ovisi i od igraonice...
ne može igraonica primiti prevelik broj djece i mama sve da donesemo svi sami paketić...
ono što se dobije do sponzora uvijek s epdojeli na broj onih koji dolaze al moramo imati u vidu da igraonica koja nam također svoj porstor daje ne može rpimiti sve one koji žele biti tu...to nas oganičava[sm=smiley13.gif]

Mi nismo bili poršle godine...
ove godine moje veliko dijete nema ni prava na paketiće...školarac[sm=smiley1.gif]
malena da..
ako stignemo sa prijavom velika će sebi prije zabave birati poklon negdje[sm=smiley36.gif]

M kao Mama -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (27.11.2013 13:01:49)

Ja bih voljela doći zbog mlađe, starija je školarac, ali bih također Višnji predložila da svaka mama koja se prijavi ukoliko je umogućnosti, a mislim da svi jesmo, manje više, partcipira sa nekom simboličnom svotom, dal 5 km, npr. nas 30 po 5 km, to je 150 KM i eto deda mraza, i još ostane para za nešto drugo

babybaby -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (27.11.2013 15:22:20)

E, ovo što je Super Beba napisala, i ja bih ovako :-)

babybaby -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (27.11.2013 15:24:53)

A potpuno se slažem i s Mamom Almom!

Honey3 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (27.11.2013 19:15:20)

IZVORNA PORUKA: mama_alma

Ja bih voljela doći zbog mlađe, starija je školarac, ali bih također Višnji predložila da svaka mama koja se prijavi ukoliko je umogućnosti, a mislim da svi jesmo, manje više, partcipira sa nekom simboličnom svotom, dal 5 km, npr. nas 30 po 5 km, to je 150 KM i eto deda mraza, i još ostane para za nešto drugo

[sm=bravo.gif]

sara09 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (27.11.2013 19:54:55)

Evo i mi bismo voljele doci,sara dosad nije primila paketic od deda mraza,mi smo uvjek kupovali al nije to to.Eto ja molim ako moze da mi ove godine ucestvujemo,i naravno platicemo sta treba[sm=smiley2.gif],samo mi neznamo kako to uopste ide,pa ako moze informacija od organizatora sta,kako[sm=smiley1.gif]naravno ako upadnemo[sm=smiley2.gif]

Miimy -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (27.11.2013 20:26:06)

ni mi nismo bili prosle godine jer smo bili mali a ove godine bi zaista volila da ucestvujemo nije tolko zbog paketica nego druzenja i samog dozivljaja i atmosfere koja je meni ko djetetu uvijek puno znacila. P.S. slazem se sa prjedlogom mamaalme u potpunosti:-)

hatepsut -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (27.11.2013 21:56:21)

I mi bi da se druzimo s rajom,nema veze sto nismo u Sa.Takodje se slazem s mamom Almom [sm=bravo.gif]

minie -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (27.11.2013 23:01:41)

I ja pristajem na sve sto se dogovori vezano za paketice. Meni je samo bitno da R bude na zabavi, jer nam je to jedina prilika da dobije od Deda Mraza paketic, MM firma ne pravi takve zabave, a ja ne radim.

Tako da, sto god dogovoriite, ja pristajem [sm=smiley1.gif]

senka27 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (28.11.2013 7:32:55)

Supeer[sm=bravo.gif] i mi bi voljeli doci

sunce27 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (28.11.2013 8:15:45)

I mi bi voljeli doci,prijedlog mame alme je super

assmiras -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (28.11.2013 8:22:11)

mi smo bili 2010. godine a 2011.,2012. nismo :(, al bi sad opet volili. To je super druzenje i za djecu a i za nas, pa eto, nekako ce mo valjda stat na listu :).....

babybaby -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (28.11.2013 15:46:25)

Pade mi na pamet da bih ja mogla platiti paketic za svoje dijete i za jos jedno ili dvoje djece iz Doma Bjelave, zavisi od cijene. Ne znam kakvi ste sa sponzorima, ali mozda bi i ovo mogla biti jedna od opcija. Pretpostavljam da ima jos koja mama koja bi mogla na ovaj nacin pomoci.

veeseelaa -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (29.11.2013 11:18:01)

i mi hoćemo
baš sam pitala neki dan na chat temi o ovome dogadjaju
kako god, participiranje, kupovanje , ovo il ono sve dolazi u obzir

Amyla -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (29.11.2013 14:48:28)

i mi bi volili bas, bas, bilo koja varijanta dolazi u obzir [sm=bravo.gif]

ljubi_1985 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (29.11.2013 15:17:00)

nisam nikada bila na ovoj rr zabavi, ali bih voljela doci [sm=smiley1.gif]
Tokom skolovanja sam u sklopu prakse (posto sam pedijatrica),bila u domu Bjelave i vidjela sam koliko toj djeci znaci druzenje i kada ih neko posjeti mimo praznika, a posebna radost je naravno za novu godinu naravno. Radujem se unaprijed i ako treba kakva partipacija tu sam[sm=smiley31.gif]

ljubi_1985 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (29.11.2013 15:24:20)

i naravno radujem se druzenju i sa rr djecom i mamama [sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (29.11.2013 20:15:10)

i ja bih voljela prvi put ove godine doci, najvjerovatnije samo sa lanom a ako bas ne budem imala kome ostaviti alana, povela bih i njega[sm=smiley1.gif]

raja_ringe -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (30.11.2013 17:00:19)

Mi prošle godine nismo imali dovoljno 'godina' :) ove godine aBd ćemo s epotruditi da s ena vrijeme prijavimo pod bilo kojim uslovim :).

anitaa -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (2.12.2013 13:29:55)

Baš bih voljela doći s curicom na druženje (rado bih platila i njoj i djeci iz Doma paketić), ma najbitnije je da njima bude lijepo, automatski je i nama - velikima. Je li dovoljno da se na ovaj način prijavim, jer sam na portalu nekako sporadično?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>