maja78 RR -> RE: Štela za porođaj (20.8.2009 11:28:40)
|
Meni je dosta mojih prijateljica preporucilo jednog doktora, i ja nazvala kosevo kad sam bila 3 mj trudnoce i pitala kad je dezuran i otisla na pregled tek tako, i od tad me je vodio kroz citavu trudnocu, prebacila sam termin 7 dana, dosla sa bolovima, on me ostavio, obzirom da nisam bila otvorena, te rekao da ce sutra dan provocirati ako ne bude nista do tada, sutradan ujutru dosao samo da bi meni stavio gel i otisao jer je taj dan radio od 15 h u dezuri, zvao vise puta da vidi jesam li u redu, kad je dosao u smjenu svo vrijeme je nadgledao, kad sam otisla u salu obilazio me, i na kraju kad je krenuo porod, bas on je samnom bio, nije babica ucestvovala, i pomogao da se porodim. DOKTOR NIJE TRAZIO NISTA NI U JEDNOM MOMENTU A PONASAO SE KAO DA SAM SAMO JA NA SVIJETU! sto se tice sestara i babica neke su super, neke lose, kao i u zivotu, nisam nijednoj nista dala, a neke su bile prekrasne, a samo par su bile losije. Posebno da pohvalim cistacice, jer su zene super, prve ce priskociti u pomoc. Doktora sam nagradila kasnije na svoju ruku, bez da je on ikad spomenuo, a muz je dao babici koja je preuzela dijete iz radjaone.
|
|
|
|