Gigana -> RE: Plazma i ostali keksici (23.1.2009 15:32:17)
|
IZVORNA PORUKA: ivona29 vjeruj..meni je ovoi druga beba(04.06.2008.),A PRVOM DJETETU SAM DAVALA SVE PO PRAVILIMA..DO GODINE BEBIMIL,UVODJENJE HRANE PO KASICICU..i opet mi je fasovala atopijski dermatitis,jer kaze mi lijecnica iz dj.klinike u zagrebu,jer je zivjela suvise sterilno... hm..nemozes biti pametan mnoge od vas mi nece vjerovati sta mi je savjetovala.. da se dijete prlja,da ga ne briskam stalno,da hoda ljeti boso po zemlji,da jede sve sto trazi(naravno samo ne one namirnice koje su preteske) i na pitanje o kupovnom mlijeku,rekla mi je sljedece.. ne prije 6 mj.zivota..eto radi reda,i postavila mi pitanje..na cemu smo mi odrasli i generacije i uopce ljudska civilizacija..zasto su ova dijeca onda univerzalna.. KAD BOLJE RAZMISLIM I JESTE TAKO MOJ MATIJA DO NEKI DAN,BUDIO SE SVAKA 2 SATA DA JEDE...DOK NISAM UVELA MALO GUSCI PODOJ,TO JEST SA MALO KEKSA...SPAVA DRAGE MOJE EVO DRUGI DAN..PO CIJELU NOC dobro ti je rekla doktorica, pa ne treba od djece praviti bauk, moramo biti malo fleksibilniji (nećemo im davati ćumura i kamenja), ali moramo malo olabaviti. Ne znam, ovo je moje mišljenje i već sam ga negdje prije napisala. Svaka majka želi najbolje svom djetetu, ali čini mi se da danas ima majki koje tako slijepo slijede savjete sa interneta, iz časopisa itd., pa se onda čude što im djeca fasuju alergije i kojekave bolesti, a sve to iz pretjerane želje da podižu dijete "po propisima i knjigama".
|
|
|
|