lilybeby -> RE: sunet muškog djeteta (3.2.2010 13:50:34)
|
jeste taj doktor se zove Emir i pravi je ufurani klinjo.meni se uopste nije svidio jer je sujetan i neljubazan ato sam zakljucila jer kad smo donijeli uputnicu od naseg pedijatra na njoj nam je on(pedijatar)napisao imena dva hirurga i rekao da potrazimo njih i da kazemo da nas je on poslao.on s vrata pita sta je ovo jel zelite njih,ako zelite nema problema,a sav onako drzak i ja kazem ne,svejedno mi je,jer me bilo strah da cekam,a budala,bolje da sam sacekala. Atarka-mi smo dijete u rukama donijeli i ja sjela s njim pozadi da ga drzim. MinaMM-ta crvena linija nam je bila s prednje strane,ja sve pitam mm i svekrvu sta mislite o ovom i na kraju zajedno skontamo da ga je kao nazuljala pelena ali....za 5 dana se zagnojilo.sto se tice vakcine,cula sam da pedijatri predlazu da prodje 15-ak dana izmedju suneta i vakcine. hvala vam svima sto brinete. noc je protekla manje vise dobro i moram se pohvaliti,(ne znam dal me ponekad pratite na drugim temama),poceo je malo bolje spavati,inace se budio po 15 puta na noc.sinoc se probudio u 11h(onako kao i obicno place iz sna ja ga malo pronosam i zaspi),u 1H da doji,u 5h da doji i tad se izgleda popiskio i drao se jedno 5 minuta ko da ga koljemo(dusa mamina) i spavao do 7h. danas sam mu vec 2 puta cistila,zavrnem skroz nakapljem dosta kantarionovog ulja i vratim kozicu,jeste da place jaaako ali sad vec mislim da place od straha a ne toliko od bola. sve to prolazi ok ali kad pomislim da ga isto ceka iduce sedmice sva se najezim. ako neko ima da mi kaze nesto o tom hirurgu negativno ili pozitivno nek mi napise jer ne znam sta da radim,dal da ga ¨mesar¨ suneti ili da poslusam neko ko rece da je ok i da ipak nije mesar.meni je strucnost najbitnija. ljubim vas sve i puuuo vam hvala.
|
|
|
|