taze_mlada -> RE: sunet muškog djeteta (2.12.2009 18:58:49)
|
IZVORNA PORUKA: acudesa IZVORNA PORUKA: taze_mlada evo i nas....juce smo sunetili mog malog djecaka...i najsmjesnije je bilo kad je pred kraj dok su ga sili zaspao:)) toliko plakao, a onda ja primakla svoju glavu i mazila ga i zaspala dusa:) sunetili smo ga kod dr dizdarevica i za sada sam zadovoljna uradjenim... sinoc je plakao najvise kad je piskio prvi put i danas cijeli dan su igre bez granica kad treba presvuci pelenu ali sva sreca moja mama pomaze...elem, bitno je da smo to zavrsili.... i da pitanje za zenice koje su to uradile- kad ste pustili djecu da puzu/hodaju i sl? mi ga danas sve nosamo, sve me stah ako ga stavim na pod, kad pocne puzati da ce pasti na stomak kao sto ima obicaj pa da ce se povrijediti..... majko moja, zaspao...srce milo čuvaj ga par dana, pazi de se ne povrijedi, neka ne puže...dok ne zaraste, okori ranica, dva-tri dana, koliko se ja sjećam...a, neka ti ove "friškije mame" opet napišu kako su one radile želim mu što prije da se oporavi[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] rece tad doktor sestri i ovom drugom doktoru- kao vidite da to njih ne boli, evo kako je gospodja fino njega umirila blizinom svog lica..... i tako dok su sili i ja pocela slusati sta tracaju izmedju sebe:)) hvala na savjetu, i ja sam mislila tako, ova prva 3 dana da ga se vise pripazi, od lezanja na ledjima dok spava do ne-puzanja....
|
|
|
|