treće -> RE: sunet muškog djeteta (13.4.2013 16:16:25)
|
moći će dragoj svaki dan cvijetić davati[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: elmaL Mi smo jutros imali sunet, sve je dobro proslo, E je plakao dok je trajalo, vise sto ga drzimo svi tu i sto mora lezati nepomicno, cim je zavrsilo bio je ok. Meni je proslo bolje nego sam ocekivala, nije mi bilo strasno nimalo, nisam nista ni gledala, osim kad je zavrsilo sve i iznenadila sam se kako izgleda cuna, kao cvijet[sm=smiley13.gif] cim smo dosli kuci, on je ustao da hoda i plese, naravno pazimo ga non stop ga drzimo za ruku iako po kuci sam hoda inace, ali nas strah. ne place osim kad se piski malo vrisne i prestane i kad mu polijevamo kamilicom, valjda mu nelagodno dok je mokro na rani. dr nam je rekao da ispiremo hladnom kamilicom i dao nam antibiotik sirup neki da pije. ja sam mu sad stavila malo kantarionova ulja, vec smo mu dvije gaze promijenili, dva puta se kakio pa se malo uprljale. nama nista dr nije rekao za kontrolu[sm=zmeden.gif], da li se ide i nakon koliko dana? i koliko treba da prodje ovaj bolni period kad ga bas trebamo paziti? da li konci sami spanu[sm=zmeden.gif] kontrola prema potrebi - u slučaju krvarenja, konci sami spadnu ono žućkasto -skrama se ne čačka već se pere dječijim sapunom-pjenom za 3 dana sve bude lakše čestitam[sm=rozica.gif]
|
|
|
|