Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kiselina ili žgaravica u trudnoći 13.6.2013 16:47:09
entinte
mene ovaj put ubi zgravica, samo gutam grah, bademe i pijem kiselu ali i to ne drzi cijeli dan tako da sam danas i reni uzela. Ne povracam ali dobijem tako jaku zgravicu da mi se povraca. Sa prvim nije bilo ovako ali ovo dvoje me satrase
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Kiselina ili žgaravica u trudnoći 13.6.2013 16:59:09
Bihter
Mlijeko i jogurti su meni pomogli kod zgaravice..imala sam je citavu trudnocu,bas je bila jaka ali zato nisam povracala..Kad bi me najace uhvatila pojela bi veeeliki vocni jogurt i prodje u roku od desetak minuta
RE: Kiselina ili žgaravica u trudnoći 13.6.2013 19:30:25
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Bihter
Mlijeko i jogurti su meni pomogli kod zgaravice..imala sam je citavu trudnocu,bas je bila jaka ali zato nisam povracala..Kad bi me najace uhvatila pojela bi veeeliki vocni jogurt i prodje u roku od desetak minuta
A meni je baš to nabrojano još više izazivalo žgaravicu. Meni su lješnjaci pomagali, ali i to na kratko. U drugoj trudnoći nisam imala problema sa žgaravicom kao u prvoj. Nisko sam "nosila"pa valjda za to.
RE: Kiselina ili žgaravica u trudnoći 20.9.2013 10:36:57
milajusu
Drage moje, trenutno sam u 25 sedmici trudnoce i odnedavno mi je pocela takva kiselina, da imam osjecaj kao da mi gori sve od stomaka do grla, cak kad popijem casu vode osjetim da pocinje kiselina...sta da radim? Bademi ne pomazu!!!!
RE: Kiselina ili žgaravica u trudnoći 28.9.2013 1:10:32
scarlett
Meni bademi uopšte ne pomažu, čak mi otežaju ili poslije njih nekad dobijem žgaravicu. Davno, prije 5 godina, kada sam bila 1 put trudna, imala sma problema sa žgaravicom nekada u drugoj polovini trudnoće. Svašta sam probala, što bih čula ili pročitala, ali ništa... Onda sam jedan put ovdje na RRu pročitala za tablete Rennie koje smiju trošiti i trudnice i zaista su mi pomagale. Svakako bi se trebalo konsultovati sa dr. za svaki slučaj i pažljivo pročitati uputstvo koje dođe u kutiji, ali eto možda još nekome pomognu.
RE: Kiselina ili žgaravica u trudnoći 11.4.2014 15:31:36
desertrose
Ojoj ja sam prvo imala problema sa povracanjem,cak sam i izgubila na kilazi,a evo odnedavno me i kiselina utusi,zajedno sa povremenim povracanjem ,ma izdrzacu ja nekako...pijem kiselu vodu ali ona samo nakratko pomogne
RE: Kiselina ili žgaravica u trudnoći 11.4.2014 20:05:37
gvendolina
mene u ovoj trudnoci bas mori zgaravica i nema sta nisam pokusavala. na ovoj temi sam procitala da je svjeza mrkva dobra i povremeno mi pomogne, pa eto da znate. da sad se podsjeti kad procita post od medic i orbit zvake...non stop zvacem, ne moze mi paket biti 2 dana :)
< Poruku je uredio gvendolina -- 11.4.2014 20:07:09 >
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.