makana -> RE: otkaz zbog bebe (21.1.2009 15:29:29)
|
nego šta nego ćeš ga roditi, još desetoro ako tebi paše sita sam priča - nemamo uslova za dijete (kao eto mi stvaramo uslove, aha, ti uslovi preko noći mogu nestati pa da djetetu obezbiejdimo njegovu državu), gdje ću drugo dijete vidiš kakva je situacija, moram čuvati posao, tek sam se vratila sa porodiljskog, bolovanja, godišnjeg bla bla bla, neka dok me prime na posao u stalni radni odnos, pa kad prime neka dok se malo ustabilim ovdje i bla bla bla pa sve se to radi za njih, ostajemo prekovremeno, dolazimo ranije, ne uzimamo cijeli godišnji, bojimo se otići na bolovanje, ma gore nego tiranija i diktatura jedino što sebično radimo za sebe jeste rađamo djecu, ne znam kako vi, ali ja sam s ponosom svima u firmi saopštila da sam trudna, to je moja radost, a ako me otpuste, njihov gubitak, a moja nafaka ko zna gdje i koliko bolje će mi biti akbgd ništa ne treba gledati crno već se upitati što je to dobro za mene uopšte nemoj da žališ za takvom firmom i rukovodstvom proud mom, bogatija si za svoje dijete i akbgd imaćeš bolju životnu priliku od tih jadova koji u tehnološki višak bacaju majke sa tek rođenom djecom
|
|
|
|