Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Malo da osvjezim temu.... Anesu je sada punih 21 mj.,dosta je napredovao,sada je visok 91cm,a tezak 17,5kg.Rjesili smo se flasice,pije mlijeko iz case kao i sokise,ali ih pije i na slamkicu.Dosta prica,bar se trudi,jer skoro ga nista ne razumijem-dusa draga,mamin papagaj. Sada smo na odvikavanju od pelene i ne ide nam bas najbolje,ali se truimo i znamo da ce uspjeti... Cuca je jos tu,mada i dalje samo na spavanju,pa nam to i nije prioritet,ali namjeravamo odmah poslije pelana da se i nje rijesimo.
Kako napreduju vasa djecica,pisite bas me interesuje u kojim su sad fazama...
E evo ja tek nadjo ovu temu pa da se i mi upisemo hahaha Moj Vildan je rodjen 25.04.2007god TD39cm TT1450gr i on je rodjen u 31 sedmici trudnoce Sada je veliki mamin momak hoda prica kao mali advokat a pelenu smo skinuli prije pola godine...
< Poruku je uredio armin1999 -- 24.9.2009 14:53:47 >
"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller