ma zahebaće Kristina i glasati protiv Maida, u inat Željku.
Nadam se, ali bas nadam da nece
Ipak nije, drago mi je što sam se prevarila.
AnLu -> RE: X factor (25.2.2014 23:53:57)
Srce mi sidje u pete... Uh
MicoTico -> RE: X factor (25.2.2014 23:54:25)
Jel' to Emina opet plače?[sm=smiley11.gif]
AnLu -> RE: X factor (25.2.2014 23:55:12)
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Jel' to Emina opet plače?[sm=smiley11.gif]
Cudo bi bilo da ne place
AnLu -> RE: X factor (25.2.2014 23:55:49)
Iznenadi me sto kiki glasa da maid idr kuci
Hanady RR -> RE: X factor (25.2.2014 23:55:54)
joj breeeeeeeeeeeee jedva preživih ovo... fuj[sm=smiley11.gif]
minja_ -> RE: X factor (25.2.2014 23:56:09)
Ma ovo ubrzano ispadanje je garant Zeljkova inicijativa, da se rijesi lajvova do zeninog devetog mjeseca, da rahat bude[sm=smiley36.gif]
Hanady RR -> RE: X factor (26.2.2014 0:00:52)
IZVORNA PORUKA: minja_
Ma ovo ubrzano ispadanje je garant Zeljkova inicijativa, da se rijesi lajvova do zeninog devetog mjeseca, da rahat bude[sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif]
leona81 -> RE: X factor (26.2.2014 0:26:41)
pukli finansijski jesu, zato i nije bilo one jedne emisije kao zbog bolesti, kakva crna bolest da su svi noge polomili morali bi doci da je to pravi X factor, ne znam kako im dosad nisu oduzeli licencu ali znam da ne placaju saradnike i da ljudi nece da rade. jedni od njih su i stilisti...zato skratise show za 2 emisije. trebali su zamoliti eminu da ih pogura sa milioncicem
Hanady RR -> RE: X factor (26.2.2014 0:40:54)
IZVORNA PORUKA: leona81
pukli finansijski jesu, zato i nije bilo one jedne emisije kao zbog bolesti, kakva crna bolest da su svi noge polomili morali bi doci da je to pravi X factor, ne znam kako im dosad nisu oduzeli licencu ali znam da ne placaju saradnike i da ljudi nece da rade. jedni od njih su i stilisti...zato skratise show za 2 emisije. trebali su zamoliti eminu da ih pogura sa milioncicem
svašta[sm=smiley13.gif]
M kao Mama -> RE: X factor (26.2.2014 8:32:29)
možda maid i nema najbolji glas od svih takmičara, ali ima što bi oni rekli personaliti, zna plesati, pjevati, ponašati se na sceni, jednostavno hoće ga scena i po mom mišljenju on je X faktor,
henna ze -> RE: X factor (26.2.2014 9:14:31)
IZVORNA PORUKA: AnLu
IZVORNA PORUKA: hapymum
pa ja ne mogu da vjerujem Ilmi staylinga,sta se desava sa njenim stilistom.mala teta
Sama birala stayling veceras, sama se obukla u ono sto voli kaze
uzas od oblačenja...
kaže moja H...mene ni puškom ne bi natjerali da ono obučem... a mladja je od nje godinu...
meni je ovo više uticaj Sulejmana veličanstvenog i onih indijskih serija.. a pjevala je pjesmu iz Barbie Otočna princeza...znamo tu pjesmu naravno [sm=smiley36.gif]
pjeva ekstra..al ona nema ono nešto..što imaju Daniel i Maid...
sve vise i vise mi je bezz
hapymum -> RE: X factor (26.2.2014 9:36:59)
Ja je nisam upratila kad je bilo takmicenje al kad je bilo izbacivanje nisam mogla da je prepoznam,jao krizeeee,haljina jos roza jos duga jos neka balska jos kruna jos u njoj izgleda kao da ima 200kgm[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] one meni super pjeva zaista ali vise je volim slusati a ne gledati
IZVORNA PORUKA: henna ze
IZVORNA PORUKA: AnLu
IZVORNA PORUKA: hapymum
pa ja ne mogu da vjerujem Ilmi staylinga,sta se desava sa njenim stilistom.mala teta
Sama birala stayling veceras, sama se obukla u ono sto voli kaze
uzas od oblačenja...
kaže moja H...mene ni puškom ne bi natjerali da ono obučem... a mladja je od nje godinu...
meni je ovo više uticaj Sulejmana veličanstvenog i onih indijskih serija.. a pjevala je pjesmu iz Barbie Otočna princeza...znamo tu pjesmu naravno [sm=smiley36.gif]
pjeva ekstra..al ona nema ono nešto..što imaju Daniel i Maid...